PREMIJERKA BRNABIĆ NA SVETSKOM SAMITU VLADA 2024. U DUBAIJU! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.02.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić ide u dvodnevnu posetu Dubaiju gde će biti deo Svetskog samita vlada 2024.

PREMIJERKA BRNABIĆ NA SVETSKOM SAMITU VLADA 2024. U DUBAIJU! (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ana Brnabić

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić boraviće u dvodnevnoj poseti Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, povodom učešća na Svetskom samitu vlada 2024.

Premijerka će imati glavno izlaganje na otvaranju u okviru panelu pod nazivom „Future of Mobility”.

Tema samita  je „Oblikovanje budućih vlada”. Ideja je da se okupe predstavnici vlada, međunarodnih organizacija, lideri iz državnog sektora, kao i privatnog sektora iz celog sveta i uključe u međunarodnu saradnju i omoguće identifikovanje inovativnih rešenja za buduće izazove, a i osnaživanje budućih vlada.

 

 

Drugog dana Samita predsednica Vlade Srbije imaće uvodno obraćanje na otvaranju Foruma “Government Services”.

Takođe, na marginama Samita premijerka će imati niz bilateralnih sastanaka sa svetskim liderima i predstavnicima međunarodnih organizacija.

Pored premijerke Brnabić, na Samitu vlada učestvovaće i ministarka pravde Maja Popović i ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (28)

Loading
zvezdana statimirovic

11.02.2024 15:07

Svetski samit vlada je platforma gde se donose ključne odluke za budućnost, i prisustvo premijerke Brnabić će omogućiti Srbiji da aktivno učestvuje u kreiranju strategija za mobilnost u 21. veku.

Nebojša

11.02.2024 15:08

Naša država prisustvuje svim svetskim inovativnim sastancima, to je znak, da nam država ide u korak sa svetom.

Lidija

11.02.2024 15:13

Odlazak premijerke Brnabić na Svetski samit vlada u Dubaiju pokazuje međunarodnu relevanciju Srbije i njenih lidera, otvarajući vrata za globalnu saradnju.

Sanja

11.02.2024 15:14

Očekujem da će premijerka Brnabić predstaviti relevantne teme i inicijative koje mogu poboljšati položaj Srbije na globalnom nivou tokom Svetskog samita vlada.