SKANDAL! Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić optužen za nasilje nad suprugom!

Autor:

Vesti

04.02.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužbe za nasilje u porodici protiv Gorana Ješića

SKANDAL! Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić optužen za nasilje nad suprugom!

Foto: youtube.com


Danas je javnost potresla vest da je supruga Gorana Ješića, potpredsednika Demokratske stranke i šefa opozicije u Novom Sadu, Ružica Ješić, prijavila muža za nasilje u porodici. Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do verbalne rasprave između supružnika, nakon čega je Goran Ješić navodno fizički napao Ružicu, zadavši joj nekoliko udaraca u predelu glave i tela. Iako nije zadobila vidne povrede, policija je preduzela određene mere kako bi zaštitila Ružicu od daljeg potencijalnog nasilja.

Reakcija policije i hitne mere

Policijski službenici su odmah reagovali na prijavu Ružice Ješić i izvršili procenu rizika, utvrdivši da postoji ozbiljan rizik od ponovnog nasilja. Kao hitne mere, Goranu Ješiću je izrečena privremena zabrana prilaska žrtvi nasilja, kao i privremeno udaljenje učinioca iz stana u kojem žive. Ovo su standardne procedure koje se primenjuju u situacijama nasilja u porodici kako bi se zaštitila žrtva i sprečilo dalje nasilje.

Reakcija javnosti i političke zajednice

Ove optužbe su izazvale veliku pažnju javnosti i političke zajednice, s obzirom na visoku poziciju koju Goran Ješić zauzima u politici. Nasilje u porodici je ozbiljan društveni problem, a kada je reč o javnim ličnostima, takve situacije dodatno dolaze pod lupu medija i javnosti.


Nasilje u porodici je ozbiljan problem koji zahteva hitnu reakciju društva i nadležnih institucija. Važno je pružiti podršku žrtvama i osuditi nasilje u svim oblicima, bez obzira na društveni status počinioca. Nadamo se da će ova situacija biti razrešena na adekvatan način i da će se svi uključeni dobiti potrebnu podršku.

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (36)

Loading
Mirko

04.02.2024 19:27

Sklona nasilju i u politici i u privatnom životu.

Salle

04.02.2024 19:29

Junačino, na ženu si udario!!!!

Aca

04.02.2024 19:29

Šta drugo očekivati od Gorana Jesića osima nasilje nad slabijim od sebe bruka i sramota.

Tanja

04.02.2024 19:34

Ovo je dokaz da su llidri iz opozicije sve sami huligani i nasilnici.