TOTALNO LUDILO! Đilasova miljenica Rada Trajković opet napala Vučića jer njen šef Kurti maltretira Srbe! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.02.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnica u Kurtijevoj takozvanoj vladi napala je Vučića jer njen šef Kurti maltretira Srbe.

TOTALNO LUDILO! Đilasova miljenica Rada Trajković opet napala Vučića jer njen šef Kurti maltretira Srbe! (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Rada Trajković, kao osvedočeni albanski lobista i miljenica pojedinih članova opozicije,  posebno Dragana Đilasa, brže-bolje krenula je opet u napad na  predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer uvek je tu da krivi Srbe, braneći Aljbina Kurtija i strance.

Naime, savetnica u Kurtijevoj takozvanoj vladi napala je Vučića jer njen šef Kurti maltretira Srbe. 

- Vučić bez ikakvog rešenja, nudi samo ono što je moguće, a to je kontinuirana finansijska podrška Srbima, bez ikakve mere koja bi stabilizovala položaj srpske zajednice! I ništa više! On ništa nije ponudio u smislu podrške Srbima! On u kontinuitetu radi na nestanku Srba sa KiM! - rekla je Rada. 

Postavlja se pitanje zašto Rada ne napada svog gazdu Kurtija, koji je zapravo kriv za progon i maltretiranje Srba. Zašto mu ne uputi savet da ne ugnjetava narod kom i ona pripada?

Ali, šta se može očekivati od žene koja se smejala dok je Bernar Kušner ismejavao trgovinu organa otetih Srba u "žutoj kući"!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se juče naciji zbog najnovijih suludih poteza Aljbina Kurtija i njegove policije, kao i drugih samozvanih kosovskih institucija.

- Danas su pripadnici Kurtijeve policije u više sinhronizovanih akcija upadali u Privremene organe, istovremeno su upali i u Dom zdravlja u Osijanu, zatvorili ga, ljude maltretiraju, preturaju im po stvarima. Napadnute su sve srpske enklave u Metohiiji. Posle formalne odluke, da se ukine dinar i da se do sada najjačim udarcem zapreti progonom Srba i proterivanjem sa ognjišta. 650 Srba živi u opštini Peć, koji posle ovoga danas pitanje je kako će i na koji način moći normalno i uobičajeno da žive.

Sretenje će biti obeleženo na najlepši način

- Pred nama je nacionalni praznik Sretenje, naš najvažniji državni praznik, ove godine ćemo, čini mi se, svečanije i odgovornije nego ikada da obeležimo Sretenje. Učestvovaće pripadnici srpskog naroda širom sveta, na svim svetskim meridijanima i obeležićemo to na najlepši način. Zamolio bih Vladu Srbije da razmotri povećanje plata, jer ne spadaju u javni sektor, rudarima, da mogu da dobiju 10 odsto povećanja, kažite gospodinu Malom da je to moja molba.

- Što se tiče ukidanja dinara, od prvog Briselskog sporazuma do principa koji su potpisani 2015. godine, do kasnijih sporazuma, u svakom od tih akata, najznačajnija norma je pravo republike Srbije da finansira određene aktivnosti, zdravstvo, školstvo stanovništva na KiM. Kurti je samoinicijativno tu odluku doneo sa ciljem etničkog čišćenja srpskog stanovništva sa KiM.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Dusan

03.02.2024 10:56

Ova zena je neko ko ne mislili dobro nasim Srbima na Kim ona je ta koja radi za Kurtija i toi je ono sto se zna ,a njena mrznja prema Vucicu je znana svima za osudu je ponsanje ove zene

Tina

03.02.2024 10:56

Rada je velika sramota za Srbiju, jer se prodala kriminalcu Kurtiju!

Tea

03.02.2024 10:57

Rada samo tera svoje i nije ni svesna sta prica!

Tijana

03.02.2024 10:57

Kurtijeva miljenica Rada samo gleda lični interes i radi protiv interesa srpskog naroda.