SRBIJA MU SMRDI, CRNA GORA MU JE BOLJA! Pajtos Srđana Milivojevića sramno vređao našu zemlju: "Kad napuštam Smrdiju lice mi se ozari..." (FOTO)

Autor:

Vesti

29.01.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija šalje jasnu poruku građanima!

SRBIJA MU SMRDI, CRNA GORA MU JE BOLJA! Pajtos Srđana Milivojevića sramno vređao našu zemlju: "Kad napuštam Smrdiju lice mi se ozari..." (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Milan Grubetić, bivši odbornik u Kostolcu poznat, inače, po učešću u protestima opozicije i pravljenju haosa na istim, izazvao je kontroverzu svojim izjavama na društvenim mrežama u kojima je negativno govorio o Srbiji, koristeći pejorativni naziv "Smrdija" umesto zvaničnog imena zemlje.

Uvek kada napuštam Smrdiju lice mi se ozari i duša razveseli. Nek je večna Crna Gora – napisao je opozicionar, stavivši tri znaka uzvika na kraju kako bi što više dao na značaju ovoj uvredljivoj izjavi.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Inače, pomenuti Milan Grubetić, koji je poznat kao pristalica opozicije povezane sa Draganom Đilasom, bio je odbornik u Skupštini Kostolca.

U julu prethodne godine, Grubetić je objavio fotografiju sa Srđanom Milivojevićem, koji je jedan od istaknutih ljudi u Đilasovom političkom krugu. Na fotografiji se vidi kako obojica poziraju sa osmesima.

Republika

Foto: facebook.com

Srđan Milivojević i Milan Grubetić

I mada se svakodnevno pozivaju na patriotizam i "veliku ljubav" prema Srbiji i, jasno je na osnovu Gubetićevih objava da nam svima poručuju da im Srbija smrdi, a da su sve druge zemlje bolje od naše otadžbine.

Zanimljivo je i da svi sa kojima "šuruje" lomljenjem, rušenjem, upadima u Skupštinu i napadima na sve srpsko, šalju jasnu poruku koliko im je o istoj stalo.

Podsećamo i na to da je Srđan Milivojević jedan od zagovornika navodnih "fantomskih birača" kojim je obmanjivao javnost nakon decembarskih izbora u našoj zemlji, a koji su do dana današnjeg, nedokazani, a svi prigovori RIK-u i GIK-u odbačeni su. Zanimljivo je i to da oni ni sami, unutar svoje koalicije, nisu mogli da se dogovore i da izađu sa jedinstvenim stavom po ovom pitanju, ali su danima, kao po već viđenom scenariju, blokirali ulice i maltretirali građane.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading