Ministar Vučević doputovao u Budimpeštu

Autor:

Vesti

25.01.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom posete, ministar Vučević sa mađarskim kolegom razgovaraće o unapređenju saradnje dve zemlje u oblasti odbrane.

Ministar Vučević doputovao u Budimpeštu

Foto: ministarstvo odbrane

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević doputovao je danas u Budimpeštu, u okviru zvanične posete Mađarskoj.

Ministar Vučević sastaće se sa ministrom odbrane Mađarske Krištofom Šalajem Bobrovničskim u Budimpešti, a sastanke će održati i delegacije dva ministarstva.

Tokom posete, ministar Vučević sa mađarskim kolegom razgovaraće o unapređenju saradnje dve zemlje u oblasti odbrane, a to je tema koja će biti i u fokusu razgovora delegacija dveju zemalja.

Podsetimo, Vučević se danas oglasio povodom napada tajkunskih medija, koje koordiniraju predstavnici bivšeg režima, a koji su izmakli kontroli. Ovaj put, predmet napada postao je brat predsednika Aleksandra Vučića, Andrej Vučić.

Sramotni, opasni i brutalni napadi tajkunskih mеdija na brata prеdsеdnika Srbijе Andrеja Vučića samo su još jеdan dokaz da im jе jеdini cilj da psihički slomе Alеksandra napadima na porodicu kako bi dеstabilizovali Srbiju i dokopali sе vlasti. Svеsni su da ih narod nеćе, jеr su to i poslеdnji izbori pokazali, pa sе koristе brutalnim i opasnim lažima. Svima jе jasno da jе njihova politika pogubna, bеz idеja, mrzitеljska. Nеćе ih slomiti, jaki su i Alеksandar i Andrеj, a žеlja za jakom i snažnom Srbijom jе ogromna. Nеćе im proći. Živеla Srbija - rеagovao Vučević jе na pisanjе nеdеljnika "Vrеmе" Vučеvić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (20)

Loading
Sasa

25.01.2024 22:47

Sastanci izmedju Madjarske i Srbije jačaju saradnju i grade dobre odnose izmedju dve zemlje!

Sasa

25.01.2024 22:48

Srbija i Madjarska imaju odlične susetske odnose koje se odgledaju u jačanju saradnje

Nataša

25.01.2024 22:52

Odnosi između Mađarske i Srbije su na istorijskom maximumu.

Nataša

25.01.2024 22:53

Ova poseta će doprineti boljoj razmeni iskustava u oblasti odbrane za obe zemlje.