DRAGAN ĐILAS ĆE BITI UPAMĆEN PO ZLU KOJIM TRUJE SRBIJU!

Autor:

Vesti

25.01.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik odbrusio Draganu Đilasu.

DRAGAN ĐILAS ĆE BITI UPAMĆEN PO ZLU KOJIM TRUJE SRBIJU!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Rade Prelic

Narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Dejan Bulatović, prokomentarisao je politiku koju trenutno vodi Dragan Đilas

- Dragan Đilas, simbol propasti Srbije koja se dešavala do 2012. godine i simbol svega poremećenog i nepoštenog čemu svedočimo, zaista je zaslužio da masnim slovima ostane obeležen u analima političkog besčašća, jer mislim da nigde na svetu ne postoji tolika patološka mržnja prema političkom protivniku, kao što je mržnja Dragana Đilasa prema Aleksandru Vučiću, a što je najbolesnije od svega i prema njegovom bratu Andreju Vučiću, na koga se obrušava preko medija koje kontroliše. Konačno, verujem da je došao trenutak da reaguju i stručne zdravstvene ustanove jer Đilasova mržnja prema Aleksandru, Andreju, Anđelku, Danilu i Vukanu, celoj porodici Vučić, uveliko prevazilazi pojam zdrave i stabilne osobe“, rekao je narodni poslanik na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane - Dejan Bulatović.

- Da se zbog besa od političkih poraza koje mu je Aleksandar Vučić priredio može izgubiti razum, Dragan Đilas je evidentan primer. Malo mu je da svakodnevno preko svojih medija plasira odvratne laži o predsedniku Vučiću, već je odlučio da udari niže i bednije, optuživši lažno Andreja Vučića da je šef mafije koji poseduje milijardu evra. Kukavica kakva jeste, preko svojih dvorskih luda kao što su Milivojević, Ćuta, Lazović i ostali njegovi glasnogovornici na društvenim mrežama, Đilas progovara iz njihovih poganih usta, usuđujući se da pominje i sinove predsednika Vučića, tvrdeći da je Danilo takođe povezan sa mafijom, a da maloletni Vukan nije njegov sin. Iskoristiću ovu priliku da kažem da me je zaista sramota što poznajem ovako duboko poremećenog čoveka i što sam sa njim i jednu reč progovorio, jer ovo što radi Dragan Đilas, osim što je besprizorno, izuzetno je i opasno, jer može potencijalno dovesti do toga da bude ugrožena bezbednost predsednika Vučića, ali i njegove cele porodice, što je, svako normalan će se složiti, potpuno nedopustivo. Nedavno smo imali javnu pretnju atentatom na predsednika i jasno je iz čije kuhinje je ta ideja došla - istakao je Bulatović.

- Dragan Đilas je, baš kao i Aleksandar Vučić i sin i otac. Međutim, imena roditelja Dragana Đilasa niko ne zna i ne treba da zna, a što je još važnije, imena njegove dece niko ne zna i ne treba da zna i u toj činjenici možda leži i najveća razlika između ova dva politička pola. Aleksandar Vučić oseća i zna da je porodica svetinja i da se na decu svojih političkih protivnika nipošto ne udara, dok Dragan Đilas ne preza ni od čega i ne bira sredstva u svojim bolesnim pokušajima da se domogne vlasti. Kao narodni poslanik, zahtevam i od Dragana Đilasa ali i medija koje on kontroliše da se momentalno prestane sa crtanjem mete na čelu Andreja Vučića i da ostave na miru porodicu predsednika Srbije. Ako nisu u stanju da se legitimnim sredstvima izbore za promenu vlasti neka se sklone, jer u Srbiji niko nema pravo da ugrožava život bilo čije porodice - zaključio je Bulatović.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Strahinja

25.01.2024 12:06

Opste je poznato da DJilas svoju politicku karijeru gradi na mrznji prema Vucicu

Mirko

25.01.2024 12:08

Bas tako...

Strahinja

25.01.2024 12:09

DJilas i njegova stranka nikada nisu imali plan i program,vec su samo znali da kritikuju druge

Strahinja

25.01.2024 12:23

Neverovatno je, koliku kolicinu mrznje pokazuju Djilas i njegovi sledbenici prema Vucicu