"MOJ OTAC JE BIO MLAĐI OD OLIVERA" Milena Ivanović otkrila do sad NEISPRIČANE DETALJE iz braka sa ubijenim političarem - Opisala torturu koju je prošla zbog LJUBAVI sa njim!

Autor: D.B.

Vesti

21.01.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oliver je bio savršen, kada sam ga videla, ja sam shvatila da je on čovek mog života, dodala je ona.

"MOJ OTAC JE BIO MLAĐI OD OLIVERA" Milena Ivanović otkrila do sad NEISPRIČANE DETALJE iz braka sa ubijenim političarem - Opisala torturu koju je prošla zbog LJUBAVI sa njim!

Foto: TV Pink/printscreen

Udovica Olivera Ivanovića,Milena Ivanović govorila je danas za TV Pink, gde je u ispovesti o svom životu, govorila i o ondosu sa svojim bivšim suprugom, kao i braku u kom su bili, kako ona kaže, 12 prelepih godina. 

Ona se najpre dotakla svog sadašnjeg života, gde je naišla na hordu osuda jer se nakon smrti muža i dalje sređuje, što mnogima, kako ona kaže, smeta. 

- Najviše su me kritikovale žene, pa zašto sam ja popila čašu vina, zašto nisam nosila crninu... Sve im juče smetalo, a ni same nisu verovale u to - rekla je Milena. 

Kako je dodala, kao mlada bila je zrela, i razlika u godinama između nje i Olivera nije bila primetna. Ja sam imala 22, a on 52 godine, objasnila je Ivanovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Moraju da postoje pravila da li neko, treba godinu dana da vide da li je pravo, ali eto, nama nije trebalo toliko. Ja sam sve mogla da očekujem od svog oca, on je bio godinu dana mlađi od Olivera. On je meni rekao tada "ako izađeš na ova vrata, nemoj da dolaziš". Izašla sam na vrata, sa svoje 24 godine. Ja sam neko ko je u životu donosio odluke i ranije, i nisam želela da se išta promeni. Znam šta sam želela, znam i sada - rekla je ona. 

Oliver je bio savršen, kada sam ga videla, ja sam shvatila da je on čovek mog života, dodala je ona. 

- To je hemija koja ne može da se objasni. To je nešto što ima samo taj čovek u tom trenutku, ja sam bila u to sigurna. Meni je ljubav najbitnija stvar na svetu - rekla je udovica Olivera Ivanovića. 

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Ja sam sa njih provela 12 divnih godina, pored svih problema koje smo imali, navela je Ivanovićeva. 

- U životu je sve moguće, a oni koji kažu da je nemoguće, nisu dovoljno hrabri - priča Ivanovićeva. 

Govoreći o danu kada je ubijen, Ivanovićeva kaže da je vreme provodila u stanu sa sinom, a d je Oliver, kao i svaki dan pošao na posao. 

- Meni su pokazali da su mu pucali u grudi, znala sam da to nije dobro. Bila sam 45 minuta spred sale za reanimaciju, i verovala sam u njegovu upornost, da će biti jači od svega. međutim, javili su nam da je nažalost umro - Objasnila je ona, pa se dotakla svega što je usledilo: 

- Nisam bila svesna onoga što se dogodilo. Mora da se ide napred. Pitanje koje mi je i tada, a i sada u glavi je "Zašto?" - navela je ona. 

 

Ivanovićeva kaže da danas mnogi koriste njegovu smrt, kako bi pričali da su se družili, i bili prijatelji sa njim. 

- Pa sad mnogi znaju ko ga je ubio. Pa sad oni znaju ko mu je pretio, ali znate, mrtva usta ne govore - navela je udovica.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading