"PSOVAO JE I SKAKAO MI PO STOMAKU, BEBI MI JE GLAVU POVREDIO"! Još jedna porodilja osula drvlje i kamenje po uhapšenom ginekologu iz Sremske Mitrovice!

Autor:

Vesti

20.01.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe mi je seo na stomak, gde sam rekla da ne mogu da dođem do daha od pritiska i jačine kada je on rekao: "Šta ne možeš, ima da možeš"! počeo da psuje, piše porodilja.

"PSOVAO JE I SKAKAO MI PO STOMAKU, BEBI MI JE GLAVU POVREDIO"! Još jedna porodilja osula drvlje i kamenje po uhapšenom ginekologu iz Sremske Mitrovice!

Foto: Shuttestock

Doktoru M.M. iz porodilišta u Sremskoj Mitrovici, koga je mlada žena Marica Mihajlović optužila za akušersko nasilje i da je odgovoran za smrt njene bebe, određen je pritvor, a na društvenim mrežama samo se nižu optužbe na račun ovog ginekologa.

Osim Jelene Ivković, koja je takođe uprla prst u istog doktora, i koja tvrdi da je on odgovoran za smrt njenog sina, i da je prošla pravu torturu kada ju je on porađao prošle godine u februaru, večeras se na društvenim mrežama oglasila još jedna žena sa pričom o neljudskim postupcima pritvorenog doktora prema porodiljama.

- Prisustvovala sam svemu - počinje svoju ispovest žena Kristina Čolić, aludirajući na slučaj Marice Mihajlović i nastavlja

Republika

Foto: Printscreen

 

 

Post žene koja je preživela torturu na porođaju kod M.M.

 

- Porodila sam se 10. januara i porodio me ovaj mamlaz Marko Maksimović. Takođe mi je seo na stomak, gde sam rekla da ne mogu da dođem do daha od pritiska i jačine kada je on rekao: "Šta ne možeš, ima da možeš"! Počeo je da psuje i doslovno mi opet mi svom težinom ruku naslonio na stomak. Beba je u redu, ali ima malu povredu na glavi zbog tog pritiska i stiskanja po stomaku, koja će se povuči. Takođe je vređao devojku pored mene da je debela i da ako ima 130 kila, može i bebu od 3 kila da izgura. Ovome mora da se stane na put, jer očigledno debelu vezu ima - piše ova žena.

Inače, Pandorinu kutuju otvorila je upravo Marica Mihajlović izgubila je bebu 12. januara u bolnici u Sremskoj Mitrovici nakon mučnog i teškog porođaja.

Marici (27) ovo je bio drugi porođaj i u porodilište je primljena 11. januara, kada je 7 dana prešla predviđen termin. Iz istog razloga porođaj je pokrenut indukcijom, ali se ona nije dovoljno otvarala. Iako su babice tada dežurnom doktoru Marku Maksimoviću govorile da žena treba da ide na carski rez, porođaj je nastavljen i pokušavan vaginalnim putem, a onda se beba zaglavila u porođajnom kanalu, progutala mekonijum i plodovu vodu.

Više o ovom slučaju pročitajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dana

20.01.2024 22:15

Uzas koliko su pojedini doktori dali sebi na znacaju,kao da su nezamenljivi! Toliko bahatog ponasanja medju zdravstvenim radnicima,samo slusam ,kada se neko vrati iz neke zdravstvene ustanove.Toliko nevaspitanih i bahatih osoba,na mestima gde ne bi trebalo da ima.Neki kao da su izasli iz pecine,kao da nisu culi za Hipokratovu zakletvu.

Svetlana

20.01.2024 22:59

Muskarci ustanite i trazite da prisustvujete prilikom porodjaja vasih zena i devojaka. Znam sta pricam. Pozdrav.

Odgovori 12 0