"MENTALNA PRIPREMA ZA SASTANAK SA URSULOM FON DER LAJEN"! Vučić iz Davosa: Posle sinoćnjeg rakleta, čaj od nane! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.01.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priprema se za sastanak

"MENTALNA PRIPREMA ZA SASTANAK SA URSULOM FON DER LAJEN"! Vučić iz Davosa: Posle sinoćnjeg rakleta, čaj od nane! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu gde je danas učestvovao na panel diskusiji „Novo evroazijsko svitanje?“.

Predsednik je u pauzi objavio fotografiju opuštanja uz šoljicu čaja.

- Posle sinoćnjeg rakleta, umesto ručka čaj od nane i mentalna priprema za susret sa Ursulom fon der Lajen - napisao je Vučić.

 

 

Podsećamo, on je juče objavio i snimak "visinskih prirema", kako je sam rekao, odnosno večere u Davosu dan nakon niza sastanaka.

Na visinskim sam pripremama. Nadam se da ni jedan sportista neće da me sledi. Narode, molim vas da u subotu popodne budemo zajedno i učestvujemo u stvaranju drugačije, uspešnije i bolje Srbije - napisao je Vučić.

Podsetimo, Vučić trenutno boravi u Davosu gde prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu.

Tema ovogodišnjeg Svetskog ekonomskog foruma u Davosu je “Ponovna izgradnja poverenja” . Ovaj skup okuplja svetske političke i poslovne lidere, slavne ličnosti i istaknute društvene aktiviste. Među ključnim temama ovogodišnjeg skupa su postizanje bezbednosti i saradnje u podeljenom svetu, stvaranje rasta i radnih mesta za novu eru, veštačka inteligencija kao pokretačka snaga za privredu i društvo, dugoročna strategija za klimu, prirodu i energiju.

Na ovogodišnjem Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, očekuje se prisustvo mnogih svetskih lidera, poslovnih ljudi i društvenih aktivista. Pored Vučića, među njima su predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, nemački kancelar Olaf Scholz, generalni direktor Međunarodnog monetarnog fonda Kristalina Georgijeva, predsednik Švajcarske Ignjacio Kasis, predsednik Litvanije Gitanas Nauseda, predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski, premijer Španije Pedro Sančez, premijer Luksemburga Gzavije Betel, premijer Slovačke Eduard Heger, predsednik Ruande Pol Kagame, potpredsednik Evropske komisije Frans Timermans i drugi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Ivan

18.01.2024 12:34

Sastanak sa fon der Lajen sigurno će biti prilika za dalje razgovore o regionalnim i globalnim pitanjima.

Keti

18.01.2024 12:40

Sastanci su teski i iscrpljujuci, malo predaha nije na odmet.

Marija

18.01.2024 12:48

Naša lepa Srbija nikada neće i ne može stati.

Marija

18.01.2024 12:49

hvala predsedniče što se lavovski borite za našu zemlju!