"SVAĐA NAŠ NAROD SA OBE STRANE DRINE!" Miloš Vučević oštro: Pominje i fantomske birače iz Srpske koji mu se priviđaju kao "rat protiv Srbije"!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

12.01.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vučević se oglasio na društvenoj mreži X.

"SVAĐA NAŠ NAROD SA OBE STRANE DRINE!" Miloš Vučević oštro: Pominje i fantomske birače iz Srpske koji mu se priviđaju kao "rat protiv Srbije"!

Foto: SNS

Miloš Vučević izneo je oštre kritike na svom zvaničnom Twitter profilu, optužujući bivšeg ministra iz vremena DOS-ove vlasti, Milosavljevića, za podsticanje sukoba između Srba sa obe strane Drine.

U seriji tvitova, Vučević je naveo da Milosavljević truje odnose između Srba iznoseći kontroverzne tvrdnje o Prvom svetskom ratu i fantomskim biračima iz Republike Srpske. Kritikujući politiku DOS-a, Vučević tvrdi da su bivši članovi te stranke vodili antinacionalnu i antidržavnu politiku.

 

 

- Bivši ministar DOS-ove vlasti Milosavljević svađa naš narod sa obe strane Drine. Truje odnose između Srba sa obe strane Drine naduvavajući zlobno priču da su Srbi ratovali jedni protiv drugih u Prvom svetskom ratu. Pominje i fantomske birače iz Srpske koji mu se priviđaju kao "rat protiv Srbije". Ovo je slika i prilika političara DOS-a koji su vodili antinacionalnu i antidržavnu politiku. Mi stojimo uz Republiku Srpsku poštujući suverenitet BiH a takvi bi aplaudirali da je ukinu svetski moćnici i političko Sarajevo. Da se nikad ne vrati to vreme i da se ti ljudi nikada ne vrate na vlast - objavio je Vučević.

U svom tvitu, Vučević ističe svoju podršku Republiki Srpskoj, naglašavajući poštovanje prema suverenitetu Bosne i Hercegovine. Takođe, upozorava na opasnosti od ponovnog dolaska na vlast političara poput Milosavljevića, ističući da bi takvi ljudi, prema njegovom mišljenju, sarađivali s međunarodnim akterima koji bi ugrozili Republiku Srpsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (18)

Loading
Branko N

12.01.2024 13:32

Samo zlobnici koji ne žele dobro ni Srbiji ni RS izmišljaju nekakva fantomske birače.

Nikola

12.01.2024 13:34

Dok se ova vlast trudi da poveže naš narod sa obe strane Drine, bivša vlast hoće sve to da prekine

Vesna

12.01.2024 13:36

Žalosno je što posle svih dešavanja '90-ih u regionu postoje Srbi koji svesno rade protiv sopstvenog naroda kao Milosavljević

Bojana

12.01.2024 13:38

Nadam se da ćemo svi mi zapamtiti kakvi sve izrodi kao Milosavljević pričaju protiv samih sebe tj.naroda kojem pripadaju.