VUČIĆ IZ PORODIČNE KUĆE U JAJINCIMA: "Božić je uvek najradosniji dan, a priroda najlepša baš kada pada sneg" (FOTO)

Autor:

Vesti

08.01.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić se oglasio nakon važnih sastanaka.

VUČIĆ IZ PORODIČNE KUĆE U JAJINCIMA: "Božić je uvek najradosniji dan, a priroda najlepša baš kada pada sneg" (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić drugog dana Božića oglasio se na svom Instagram profilu iz očeve kuće u Jajincima.

Posle odličnih sastanka sa stručnim timovima za EXPO, i važnog razgovora sa ambasadorom NR Kine Li Mingom o budućnosti srpsko kineskih odnosa, stigao sam u dvorište očeve kuće u Jajincima. Božić je uvek najradosniji dan, a priroda najlepša baš kada pada sneg – napisao je Vučić.

 

 

Predsednik Vučić je, da podsetimo, juče gostovao na TV Pink gde je otkrio sve polanove o daljim ulganjima u zemlju, a naročito se osvrnuo nba izgradnju putevima i pripreme za EXPO2027. On je najavio i da će tokom ove godine plate i penzije nastaviti da rastu, a da će ulagati i u kulturu i sport.

Prethodno, na Badnje veče, predsednik Aleksandar Vučić je ugostio srpsku decu iz Severne Makedonije. 

Istog dana, predsednik Vučić je objavio i da će sat koji je dobio od češkog predsednika Miloša Zemana, a koji je često bio meta kritika opozicije, pokloniti prvoj bebi koja je ove godine rođena na teritoriji Kosova i Metohije, kao što je to ranije i obećao.

Sat koji sam dobio od češkog predsednika Miloša Zemana poklanjam Jakovu Jovanoviću, dečaku čiji su roditelji iz Gotovuše kod Štrpca, a koji je prva srpska beba rođena na Kosovu i Metohiji u 2024. godini. Mir božji, Hristos se rodi - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Ali

08.01.2024 13:55

Spontanost.

Sanja

08.01.2024 14:06

Za uspesnog lidera i pravog domaina kao sto je Vucic, praznici su predah i prilika da se obelezi praznicna atmosfera sa najblizima.

Sanja

08.01.2024 14:08

Divno je videti Vučića kako uživa u božićnom duhu sa porodicom. Njegove reči o radosti Božića i lepoti prirode uz sneg odražavaju toplinu i harmoniju doma.

Kristina

08.01.2024 14:08

Moramo da čuvamo naša ognjišta i porodicu.