OTVORENO PISMO ĐORĐA PRELIĆA DRAGANU ĐILASU: "Ja smem da mu odgovorim i pokopam sve njegove laži"!

Autor:

Vesti

05.01.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niti sam ikada upoznao Aleksandra Šapića niti sam ikada u životu upoznao Aleksandra Vučića. Nisam bio na bilo kakvoj proslavi niti me zanima ko je slavio, šta je slavio i gde je to radio. To apsolutno nema veze sa mnom. Za sve za šta me optužuju uvek imam materijalne dokaze, pa tako i ovog puta, istakao je Prelić.

OTVORENO PISMO ĐORĐA PRELIĆA DRAGANU ĐILASU: "Ja smem da mu odgovorim i pokopam sve njegove laži"!

Foto: Privatna arhiva

Đorđe Prelić, koga je Dragan Đilas optužio da se nalazi na čelu huligana koji su demolirali Skupštinu grada Beograda krajem decembra, iako su to uradile pristalice "Srbije protiv nasilja" koje Đilas upravo podržava, danas se obratio javnim pismom predsedniku SSP.

Pismo prenosimo u celosti.

- Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je za N1 da su nerede na protestima koji su u nedelju uveče održani ispred Skupštine grada, izazvali huligani Đorđa Prelića koji je osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona.

- Godinama sam mimo svoje volje, na ovaj ili onaj način, bio deo javnog života jer su se o meni kovale razne priče. Na to želim da stavim tačku. Nikada se nisam oglašavao javno, a zbog izgovorenih laži gospodina Dragana Đilasa na moj račun prinuđen sam da reagujem. Ne želim da ulazim u privatni i poslovni život ovog funkcionera, već ću se bazirati isključivo na svoj život. Ja smem da mu odgovorim, ne plašim ga se, istina je na mojoj strani i sramota je kako manipulacijama i lažima izvrće istinu.

- Bez ijednog dokaza, Dragan Đilas me je optužio da sam upadao u Skupštinu grada i lomio, a s tim nemam apsolutno nikakve veze. Posle toga je rekao da sam slavio i bio na nekom slavlju s Aleksandrom Šapićem.

- Niti sam ikada upoznao Aleksandra Šapića niti sam ikada u životu upoznao Aleksandra Vučića. Nisam bio na bilo kakvoj proslavi niti me zanima ko je slavio, šta je slavio i gde je to radio. To apsolutno nema veze sa mnom. Za sve za šta me optužuju uvek imam materijalne dokaze, pa tako i ovog puta.

Republika

Foto: Republika.rs

Đorđe Prelić

- Da bih potkrepio ove svoje tvrdnje i potpuno raskrinkao monstruozne laži Dragana Đilasa, reći ću samo da sam od 18. decembra bio van zemlje i to u Manastiru Hilandar. Tome može da svedoči pečat u pasošu, odnosno hilandarska viza.

- Zar nije sramotno za jednog Dragana Đilasa, koji mene naziva najgorim imenima i optužuje za svakakve stvari, da ga na ovako jednostavan način pokopam i dokažem da njegova priča nema apsolutne veze s istinom. Ako se već bori za prava i narod, može barem da pokuša da ne laže.

Republika

Foto: Tanjug/Ap

Dragan Đilas ponovo uhvaćen u laži

- Ja sam, pre svega, građanin ove zemlje koji želi da živi normalno i pristojno, otac sam dva maloletna deteta i ne želim niko da me etiketira, a naročito ne političar, bez ikakvog dokaza. Za svoje tvrdnje sam spreman da idem na poligraf, a protiv Dragana Đilasa sam podneo tužbu. Ne očekujem da će se Đilas ikada izviniti, ali se nadam da će ga sud ove zemlje na osnovu moje tužbe proglasiti lažovom. Dovoljno.

- Jedan gratis savet za Dragana Đilasa - lažima o meni nećeš učiniti da nestane tvoj debakl na izborima. Pokušaj nešto drugo.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Nemanja A

05.01.2024 12:54

Veoma mali broj ljudi podrzava Djilasa. Shvativsi da je jedina ispravna opcija u Srbiji Sns i predsednik Vucic koji se bore za ocuvanje interesa Srbije i njenih gradjana.

Ksenija

05.01.2024 13:27

Đilas divljanje po skupštini želi da pripiše Đorđu Preliću.Sramota.

Ksenija

05.01.2024 13:27

Đilas divljanje po skupštini želi da pripiše Đorđu Preliću.Sramota.

Nešo N

05.01.2024 13:38

Nije to jedina laž Đilasa. On svakodnevno lansira razne laže.