"KO NAS KLEO NIJE DANGUBIO" Bogoljub Karić u ulozi karate majstora: Ovako hipnotišem protivnika! ZAPALIO INTERNET NEARTIKULISANIM POKRETIMA(VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

30.12.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevazišao sebe!

"KO NAS KLEO NIJE DANGUBIO" Bogoljub Karić u ulozi karate majstora:  Ovako hipnotišem protivnika! ZAPALIO INTERNET NEARTIKULISANIM POKRETIMA(VIDEO)

Foto: E-stock

Političar i biznismen Bogoljub Karić široj javnosti poznat je po svojim gafovima, i izjavama, međutim, od juče, društvenim mrežama kruži snimak koji je izazvao lavinu komentara. 

Naime, Karić koji sebe predstavlja mladićem, iako je duboko zagazio u osmu deceniju, ovoga puta je prevazisao sebe, demonstrirajući na koji način u ringu ume da hipnotiše protivnika. 

On je u ringu demonstirao karate pokrete u stilu starih tibetanskih monaha ističući da je svojom tehnikom u stanju da omami protivnika, koji nakon njegovih udaraca može da ozbiljno da se povredi, ili pak nastrada. 

U videu ispod pogledajte tehnike kojima se političar služi: 

 

Podsetimo, Bogoljub Karić je nedavno podneo je zahtev da mu se u ličnoj karti promeni datum rođenja, da se podmladi za 20 godina. Odgovor mu još nije stigao, ali Karić ne odustaje od tog zahteva.

- Neću da imam 70 godina, ako mogu da imam 50! Milanki to ne treba, ona je uvek mlada, ona je devojčica i ona uvek ima 25 godina - tvrdi Bogoljub.

Takođe, Karić je takođe podržao proteste opozicionara, na šta je predsednik Srbije imao kratak komentar: 

- Vučiću, da znaš, kad god pomisliš bilo šta dobro, samo znaj da je reč o najgorem čoveku - ispričao je Vučić anegdotu o Miloševićevom upozorenju na Karića.

- Ja sam bio dva puta u kući kod njega u Minsku, jednom ovde u Beogradu, ja loše da govorim o njemu neću, on je meni sve rekao svojim postpukom. Želim mu sreću, prijatelji nismo, niti ćemo biti - rekao je Vučić.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading