RAZLAZ POSLE 37 GODINA: Baki Anđelković: Podržao sam Vučića i njegovu listu! Nije mi jasna politika SPS! Dačiću sam verovao, drugim socijalistima nisam!

Autor:

Vesti

22.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić i njegova lista su jedina garancija mira i stabilnosti, ekonomske stabilnosti i očuvanja KiM u okviru Srbije, poručuje Anđelković

RAZLAZ POSLE 37 GODINA: Baki Anđelković: Podržao sam Vučića i njegovu listu! Nije mi jasna politika SPS! Dačiću sam verovao, drugim socijalistima nisam!

Foto: SPS, Tanjug

Zoran Baki Anđelković, prekaljeni socijalista, u više navrata je podržao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pojavio se u televizijskoj emisiji na predstavljanju liste "Srbija ne sme da stane" uoči izbora, i možda je to i moglo da prođe kao podrška koalcionom partneru, uostalom, i drugi socijalisti ističu podršku SNS, da nije izostao sa završne konvencije SPS. 

- Ja sam vrlo precizno podržao listu Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane, uključujući završnu konvenciju i to nije sporno - potvrđuje za Republiku Anđelković. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđelković je na ovim izborima podržao Aleksandra Vučića

Na pitanje zašto baš sada uz Vučića, Anđelković pojašnjava da je bio ubeđen da je "za budućnost Srbije važno da Vučić i lista "Srbija ne sme da stane" pobede, jer je to jedina garancija mira i stabilnosti, ekonomske stabilnosti i očuvanja Kosova i Metohije u okviru Srbije". 

Ipak, zar to sve nije mogao sa SPS, kroz koaliciju sa naprednjacima?  

Foto: youtube.com/ Novo jutro

Zoran Anđelković je u SPS 37 godina

- Nije mi bila jasna politika SPS u kampanji, nisu znali na koju će stranu, za koaliciju (da li su za savez sa SNS- prim. aut)... Ivica Dačić da, ali onaj u Blacu ne, onaj u Loznici ne, državni sekretar za rad i socijalnu politiku ne... - pojašnjava Anđelković.

U SPS je, ako se računa i Predsedništvo CK Srbije, od 1986, punih 37 godina.

Na pitanje šta su mu rekli drugovi socijalisti kaže da "pišu po Fejsbucima, i da je to njihova stvar", dok se sa Dačićem i sreo. 

Foto: ST/Dragan Kadić

SPS je ostvario katastrofalan rezultat na izborima

- Videli smo se, ništa mi nije rekao. Ja sam 17 godina član, oni vladaju partijom. Dačiću sam verovao, ali nekima drugima, zbog njihovih izjava, nisam, i zato sam ubeđen i da je za SPS važno što je Vučić pobedio, jer to onda garantuje da se socijalisti neće podeliti i da će ostati u vlasti - ističe Anđelković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

22.12.2023 15:42

Baki je najbolji poznavalac prilika na Kosovo kao i sve odbore SPS u Srbiji.SPS je dosta izgubijo njegovim odsustvom.Dačić se okružijo kadrovima ( Tončev,Bajatović,Ružić,Kum,Slavica,Fila,Antić i dr.) koji nisu sposobni,karijeristi i td.Dosta stručnih,sposobnih kadrova je napustilo SPS.Ako ovako nastavi Dačić na sledećim izborima neće preći ni cenzus.