ON JE DOBAR ČOVEK I LEKAR: Obrenovčani oduševljeni Nestorovićevim rezultatom na izborima

Autor:

Vesti

18.12.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Obrenovca imali su samo reči hvale za Nestorovića.

ON JE DOBAR ČOVEK I LEKAR:  Obrenovčani oduševljeni Nestorovićevim rezultatom na izborima

Foto: ATA Images

Dr Branimir Nestorović uneo je, kako kažu Obrenovčani za Republiku, radost u njihov grad, gde su veoma zadovoljni i ponosni na rezultat koji je ostvario na izborima 17. decembra.

Meštani Obrenovca imali su samo reči hvale za Nestorovića i veruju da je najviše glasova dobio od svojih pacijenata i roditelja dece koju je spasio. Samo dan nakon izbora, u kafani blizu doktorove kuće, već su se okupili ljudi koji su ispričali da je on planirao kandidaturu i prošle godine, ali da je zakasnio s predajom potpisa, pa je na kraju podržao Boška Obradovića, za šta misle da nije bila dobra ideja.

Bogdan Antonijević, suvlasnik kafane, ističe da doktora Nestorovića često viđa s obzirom na to da živi preko puta i da ga je upravo on u detinjstvu izlečio od astme.

- To je normalan čovek, koji živi običan život. Jednostavno, on je čovek iz naroda. Svi smo ponosni na njegov rezultat i istinski smo ga podržali, pre svega, zato što mu verujemo. Moj otac i Nestorović su odrasli zajedno, tako da ga znam ceo život. On me je lično spasao kad sam bio mali jer sam imao teži oblik astme. Poslušao sam dva saveta doktora, mesec dana radio sve šta mi je rekao i izlečen sam uspešno. Ne moram da koristim pumpicu i preparate. Naravno da sam srećan što je ostvario takav rezultat na izborima i uvek će imati moju podršku - kazao je naš sagovornik.

Goran Savić, penzioner, takođe je imao samo reči hvale za sugrađanina.

- Srećan sam zbog Branimira. On je ponos našeg grada i u sve je ušao čistog obraza. Njemu nisu potrebni novac i moć, on ima sve to, pa zato smatram da je iskreno ušao u sve ovo. Ne znam da li će ući s nekim u koaliciju, ali ako to učini, znam da će mu jedino biti važan interes naroda i ljudi. Mislim da bi mu najbolje pristajala neka funkcija koja ima veze sa zdravstvom, to je njegova oblast. Ipak, ne gledam ga kroz prizmu politike, već iznad svega ga gledam kao vrhunskog lekara i čoveka - istakao je Savić.

Svetomir Vićentić, koji radi u kafani preko puta kuće Branimira Nestorovića, poručio je kratko da svi u Obrenovcu vole da vide doktora.

- Svrati on ovde kad ima vremena, ne pije alkohol, ali uđe, uzme nešto drugo i donese lepu atmosferu - rekao nam je Svetomir.

Baka Koviljka Rajković kaže da ne prati politiku, ali da je čula da se njen komšija kandidovao.

- Ja sam, ako baš želiš da znaš, glasala za Vučića. Danas čujem i da je naš komšija dobro prošao i to me raduje. On je mnogo dobar čovek i lekar - poručila je Koviljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading