USPEH LISTE "MI - GLAS IZ NARODA!" Nestorović pre pet dana poručio ovo: Mi se nadamo da ćemo biti onaj jezičak na vagi koga će svi morati da pitaju kad se donose odluke!

Autor: S.B.

Vesti

18.12.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On ističe da pre samo 40 dana nisu imali nikakve resurse - ni novac, ni infrastrukturu, ali da su ipak postigli izuzetan rezultat.

USPEH LISTE "MI - GLAS IZ NARODA!" Nestorović pre pet dana poručio ovo: Mi se nadamo da ćemo biti onaj jezičak na vagi koga će svi morati da pitaju kad se donose odluke!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nosilac liste "Dr Branimir Nestorović – mi – glas iz naroda" izjavio je da su, iako su mnogi sumnjali u njihov uspeh, uspeli da uđu u krug četiri, pet najjačih partija.

On ističe da pre samo 40 dana nisu imali nikakve resurse - ni novac, ni infrastrukturu, ali da su ipak postigli izuzetan rezultat. Prema preliminarnim rezultatima koje je objavio CeSID, lista "Mi - Glas iz naroda" dobila je podršku 4,8 odsto izašlih birača.

 

@peripatetiksrb Branimir Nestorović je iznenadjenje na izborima! Koje je tvoje mišljenje o njemu i MI? #fyp #tiktoksrbija #branimirnestorovic #miglasiznaroda #izbori2023 ♬ original sound - peripatetik

 

Takođe Nestorović je pre pet dana izjavio: "Mi se nadamo da ćemo biti onaj jezičak na vagi koga će svi morati da pitaju kad se donose odluke!"

Podsetimo, u Srbiji su održavani izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova, uključujući i Beograd. Ovo su bili 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a deveti vanredni.
 
Na 8.273 biračka mesta svoje pravo moglo je da iskoristi 6.500.666 upisanih birača.
 
Biračka mesta su zatvorena do 20 časova. Za parlamentarne izbore građani su se opredeljivali za jednu od 18 izbornih lista na kojima je predloženo 2.817 kandidata za 250 mesta u parlamentu.
 
Za Skupštinu Vojvodine se takmičilo 13 izbornih lista za 120 poslaničkih mesta, a za Skupštinu Grada Beograda 14 izbornih lista za 110 odborničkih mesta.
 
Izborna tišina završena je zatvaranjem biračkih mesta u 20.00 časova.
 
Svaki građanin glasao je na biračkom mestu na kojem je upisan u birački spisak, a moglo je da se glasa samo uz važeću ličnu kartu ili pasoš.
 
Ukoliko se neko zatekao na biračkom mestu prilikom zatvaranja biračkog mesta ili neposredno ispred, omogućeno mu je da glasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading