NESTOROVIĆ NEĆE U KOALICIJU SA VANZEMALJCIMA?! Da li je OVO tajni znak koji bi mogao da reši formiranje vlasti u Beogradu - ALEKSIĆEVE OČI KLJUČ?

Autor:

Vesti

18.12.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović najveće je iznenađenje izbora u Beogradu.

NESTOROVIĆ NEĆE U KOALICIJU SA VANZEMALJCIMA?! Da li je OVO tajni znak koji bi mogao da reši formiranje vlasti u Beogradu - ALEKSIĆEVE OČI KLJUČ?

Foto: ST/N. MANDIĆ,Tanjug

Njegova lista "Dr Branimir Nestorović – Mi, glas iz naroda" osvojila je, prema najnovijim podacima RIK-a, 4,69 odsto na republičkom nivou, dok je na beogradskom ta brojka 5,1 odsto. To znači da će Nestorović upravo biti tas na vagi, što je juče tokom konferencije istakao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Branimir Nestorović, inače naš poznati pulmolog, sinoć je kategorički odbio koaliciju sa koalicijom Miroslava Aleksića "Srbija protiv nasilja".

- Ne, sa njima nikako! Prvo, mislim da su oni prevaranti zato što nisu izašli pod svojim imenom, to je Đilasova i Marinikina stranka, a ovi drugi su minorni igrači! To je instrumentalizacija i mi sa njima sigurno nećemo - rekao je Nestorović.

Plave oči su vanzemaljske

Ono što je odmah upalo u oko pažljivim posmatračima, jeste i činjenica da Miroslav Aleksić ima plave oči, za koje je ranije Nestorović tvrdio da su "vanzemaljske". Ovo bi možda mogao da bude tajni znak i glavni argument zbog koga ove liste neće ići zajedno.

Naime, doktor je u opširnoj analizi plavih i zelenih očiju, istakao da su u pitanju retke mutacije, ali je tekst objavljen na njegovom blogu zaključio sa " A možda smo se stvarno ukrštali sa vanzemaljcima?"

Ne može a da se ne postavi logično pitanje - da li lista "Dr Branimir Nestorović – Mi, glas iz naroda" odbija koaliciju sa Aleksićem, jer ima "vanzemaljske oči"?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Keti

18.12.2023 12:56

Bivši žutaći, hvala bogu idu u zaborav

Damjan

18.12.2023 13:06

Nestor ih je sve pokopao. Čovek krenuo do prodavnice, video da su izbori, rešion da se kandiduje, završio kupovinu, pojavio se u dva podkasta i osvojio broj glasova o kojem mnoge stranke koje čine SNP sanjaju. I za sve to nije bilo neophodno da psuje Vučića hiljadu puta na dnevnom nivou.

Aleksandar

19.12.2023 09:41

Pa bukvalisti će ostati guske u magli, neće u koaliciju sa prozapadnim kvislinzima a ni sa njihovim blizancima iz SNS,JER SU IM IDEJE INDENTIČNE,SVE SAMO NE PATRIOTSKE