KAKVA "ISPALA" ŠOLAKOVACA: Novi buvljak na Miljakovcu (ne)savršen

Autor:

Vesti

15.12.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni mediji naklonjeni opoziciji nisu našli zamerke na novu pijacu, osim kakve li mane - da na putu do pijace mora da se prođe kraj deponije (?!)

KAKVA "ISPALA" ŠOLAKOVACA: Novi buvljak na Miljakovcu (ne)savršen

Foto: Tanjug/BEOINFO, Printscreen

Čuveni "Buvljak" koji je decenijama bio na Novom Beogradu, od srede je na novoj adresi - Vareška bb na Miljakovcu. Novi otvoreni tržni centar zauzima prostor od 12.000 metara kvadratnih, od kojih je 4.000 kvadrata natkrivenog prostora, što prodavcima znači zbog vremenskih (ne)prilika. U okviru buvljaka nalazi se 60 lokala, 230 tezgi i 130 parking mesta, koji ga sveukupno čini najmodernijom pijacom u regionu. I svi imaju samo reči pohvale.  Izuzev glasila medijske mašinerije tajkuna Dragana Šolaka.

Doduše čak ni oni nisu mogli da nađu zamerke na novoizgrađenu pijacu. Naime, u današnjem  izdanju lista Nova objavljen je tekst pod naslovom "Novi buvljak lepo sređen, ali odmah uz deponiju".

Morali su dakle, čak i šolakovci, da odaju priznanje za novi pijačni plato. Ali su po ko zna koji put dokazali da po svaku cenu moraju da izvrše ulogu kritizera pa su na jedvite jade našli, kako su neki prokomentarisali, smehotresnu primedbu - da  na putu do pijace prolazite pored deponije (?!) 

- Ja sam kupovala i dok je buvljak bio na Novom Beogradu, ali mi je sada bliže, naravno. Međutim, to što je bliže ne znači da mi je bolje. Da bih došla do buvljaka, moram da prođem pored deponije koja godinama čuči tu gde jeste i nju niko ne misli da reši. To već dugo traje, imamo jako veliki problem s tim. To je izvor kuge i zaraze, imamo miševe i pacove u dvorištu, tu su psi lutalice koje, zaista je prizor kao u horor filmovima. Zato mi je veliki kontrast - ovo sređeno tip-top, a da bismo došli dotle, moramo da pređemo preko deponije - ispričala je jedan od njihovih sagovornica.

Inače, buvljak ce u svojoj ponudi imati najraznovrsniji asortiman - nameštaj, sitnice za kuću, kupatilsku galanteriju, garedorobu, hranu, alat... a zakupci su za pripremili popuste do 30 odsto na odredene artikle do kraja decembra. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maksa

09.02.2024 20:28

Pukao buvljak, nema kupaca, prodavci polako zatvaraju, uskoro ruina.