POZIVAM VAS DA IH POBEDIMO, SRBIJU NE MOGU DA UNIŠTE: Objavljen snimak sa snažnom porukom Aleksandra Vučića - ovo su jedni od najvažnijih izbora (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.12.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toliko puta sam ih pobeđivao, i zajedno sa vama nastaviću da ih pobeđujem, poručio je Vučić.

POZIVAM VAS DA IH POBEDIMO, SRBIJU NE MOGU DA UNIŠTE: Objavljen snimak sa snažnom porukom Aleksandra Vučića - ovo su jedni od najvažnijih izbora (VIDEO)

Foto: FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/bs

Aleksandar Vučić

Srpska napredna stranka objavila je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici video zapis na kojem je prikazana politička kampanja i objavljena poruka Aleksandra Vučića upućena građanima. 

- Toliko puta sam ih pobeđivao, i zajedno sa vama nastaviću da ih pobeđujem. Četiri dana nas dele od jednih od najvažnijih izbora. Ja vas pozivam da ih pobedimo, da im pokažemo da Srbiju ne mogu da unište - navodi predsednik Vučić.

- Živela Srbija!

 

 

Uz još jednu poruku da "Srbija ne sme da stane" polako se privodi kraju predizborna kampanja i približava se izbornoj tišini koja traje uvek 48 sati do glasačkog dana koji je u Srbiji 17. decembra 2023. godine.

Dan izbora je praznik demokratije kada svako od nas ima pravo, ali i moralnu obavezu, da u skladu sa članom 52 Ustava Republike Srbije, bira i bude biran. Izborno pravo je opšte i jednako, izbori su slobodni i neposredni, a glasanje je tajno i lično. U skladu sa tim svako od nas treba dobro da razmisli kome će poveriti svoj glas u nadi da to poverenje neće biti iznevereno ili zloupotrebljeno.

- Čini se da je izbor jednostavan, ali u svetlu velikih geopolitičkih potresa koji se itekako osećaju i kod nas, važno je sagledati sa svih strana i upoznati se sa svakim detaljem da bi ljudi zaista znali za koga glasaju. Sa jedne strane imamo politiku kontinuiteta koja podrazumeva snažan otpor ka svim spoljnim pritiscima, očuvanje stabilnog spoljnopolitičkog kursa uz insistiranje na našim nacionalnim i državnim crvenim linijama i princip slobodarske spoljne politike. Snažne infrastrukturne reforme i projekte koji menjaju Srbiju kao što su autoputevi, pruge, bolnice uz privredu koja je lider u regionu, a zahvaljujući kojoj je moguće da se zdravo i prirodno podiže životni standard građana - poručili su iz SNS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (28)

Loading
Pekot

14.12.2023 14:52

Ne dopustiti žutim štetočinama da se vrate na vlast i da nas vrate u ekonomski srednji vek.

Тадија

14.12.2023 14:53

Верујем да има довољно разума да наставимо развој. Ко мисли да Ђилас, Мариника, Мики понављач, пропали студент и наркоман могу да нас поведу напред, тај заиста да се запита да ли је нормалан.

ja

14.12.2023 14:54

Zajedno ćemo ih pobediti,jer je narod na vašoj strani a posle nastavljamo bez stajanja da radimo i gradimo za bolju budućnost

Una

14.12.2023 14:56

Zajedno moramo da im pokažemo da ne želimo da Srbja ne sme da stane.