OVO MORATE PROČITATI: Ruska stranka upozorava patriote na Đilasovu zaveru!

Autor:

Vesti

12.12.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči predstojećih izbora u Srbiji, Ruska stranka ističe svoj program koji se fokusira na održavanje odličnih odnosa sa Ruskom Federacijom.

OVO MORATE PROČITATI: Ruska stranka upozorava patriote na Đilasovu zaveru!

Foto: Youtube


 U saopštenju koje su objavili, ističu da su prisustvovali političkim diskusijama tokom kampanje i da su primetili da se nekoliko stranaka predstavljalo kao patriotska opozicija, tvrdeći da samo oni imaju monopol nad odnosima sa Rusijom.

Kritikuju Zavetnike Milice Đurđević Stamenkovski, Dveri Boška Obradovića i NDSS Miloša Jovanovića zbog deklarativnog zalaganja za dobre odnose sa Rusijom, dok istovremeno protestuju sa Draganom Đilasom i najavljuju moguće postizborne koalicije sa njim, iako se Đilas zalaže za ulazak Srbije u NATO pakt i podržava sankcije Ruskoj Federaciji.


Apel pravim patriotama i rusofilima



Ruska stranka apeluje na prave patriote i rusofile da podrže njihovu stranku i da ne "bacaju uzalud" svoje glasove, jer smatraju da bi glasovi za druge stranke zapravo bili glasovi za Dragana Đilasa, čime bi se podržala politika koja nije u skladu sa održavanjem dobrih odnosa sa Rusijom.

Ruska stranka se oglasila saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

 

„Ruska stranka je patriotska opcija koja baštini najbolje moguće odnose sa Ruskom Federacijom. Iz dana u dan smo imali priliku tokom ove kampanje da slušamo razne političke aktere koje su sebe nazivali pravom patriotskom opozicijom i koji smatraju da jedino oni imaju monopol za odnose sa Ruskom Federacijom. Stranke poput Zavetnika Milice Đurđević Stamenkovski, Dveri Boška Obradovića, NDSS Miloša Jovanovića se samo deklarativno zalažu za dobre odnose sa Ruskom Federacijom i zemljama BRIKS-a. Postavljamo pitanje, kakva je to desnica i patriotska opcija koja protestuje sa Draganom Đilasom i koja najavljuje postizborne koalicije sa ovim tajkunom koji se zalaže za Srbiju u NATO paktu? Kakva je to desnica koja bi sutra u koaliciju sa onima koji žele sankcije Ruskoj Federaciji? Kakva je to slobodoumna desnica okrenuta ka Istoku, kada u isto vreme ide na raport u Zapadne ambasade? Zato, Ruska stranka poziva sve prave patriote, rusofile, da daju podršku Ruskoj stranci i da ne bacaju uzalud svoje glasove, jer su to glasovi za Dragana Đilasa“.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading