Čeda Jovanović isprozivao Mikija Aleksića za kupovinu diplome!

Autor:

Vesti

12.12.2023

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović, nosilac liste Mora drugačije koja se nalazi pod rednim brojem 17, veoma je aktivan na društvenoj mreži X (bivši Tviter).

Čeda Jovanović isprozivao Mikija Aleksića za kupovinu diplome!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Lider LDP-a, Čedomir Jovanović, odlučio je da putem društvene mreže X javno prozove Miku Aleksića zbog kupovine diplome sa Ekonomskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici. Jovanović je istakao da takvo ponašanje pokazuje licemerje i da nije način kako se treba boriti protiv aktuelne političke vlasti.

Jovanović je u svom tvitu istakao da se ne može pobediti aktuelni predsednik Vucić kandidujući "harmonikaša vunderkinda iz Trstenika" koji je, pored već postojećih univerziteta, "otkrio" Ekonomski fakultet u Kosovskoj Mitrovici i završio ga na način koji ukazuje na sumnjivu regularnost.

 

 


Ovakva prozivka Čede Jovanovića jasno ukazuje na problem korupcije u obrazovnom sistemu i politici uopšte. Takođe, naglašava i njegovu odlučnost da istraje u borbi protiv takvih pojava.
 

 

 


Reakcije na Jovanovićev tvit



Nakon što je Čeda Jovanović javno prozvao Mikija Aleksića, reakcije na društvenim mrežama nisu izostale. Veliki broj korisnika podržao je Jovanovića u njegovoj borbi protiv korupcije i licemerja u politici. Ovo jasno ukazuje na podršku javnosti u borbi protiv nepravilnosti u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading