IMATE LI VI SRAMOTE I STIDA? Opozicija podržava Miketićev blud i nemoral, žele i oni da se "snimaju i drogiraju"

Autor:

Vesti

12.12.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u 18 sati, na Trgu Republike u Beogradu, počeo je izborni skup pod nazivom "Srbija protiv nasilja", koji je iznenada postao epicentar kontroverzi nakon podrške članu te koalicije, Đorđu Miketiću.

IMATE LI VI SRAMOTE I STIDA? Opozicija podržava Miketićev blud i nemoral, žele i oni da se "snimaju i drogiraju"

Foto: Printscreen

 Miketić je nedavno postao predmet pažnje medija i javnosti zbog eksplicitnog videa na kojem je snimao svoj intimni odnos uz jasno prisustvo kokaina.

Okupljeni na skupu nosili su plakat s natpisom "Svi smo mi Miketić", očigledno podržavajući kontroverznog političara. Ova podrška izazvala je osudu dela javnosti, s obzirom na to da je Miketić pokušao optužiti vlast za hajku protiv njega zbog snimka koji je sam kreirao.

Đorđe Miketić, istaknuti član liste "Srbija protiv nasilja", pokušao je prebaciti odgovornost na državne organe, tvrdeći da su oni zaslužni za izbijanje skandala. Snimak, na kojem je jasno vidljiv i kokain, doveo je u pitanje moralni integritet opozicionog člana.

Republika

Foto: Republika

Okupljeni na skupu opozicije drže plakat "Svi smo mi Miketić"

 

Uprkos tome, opozicija je stala u odbranu Miketića, ignorišući očigledan konflikt interesa između njegovih ličnih postupaka i političkog angažmana. Potezi opozicije ukazuju na licemerni stav prema sopstvenim članovima i izazivaju sumnje u njihovu etičnost.

Dodatni kontekst dolazi iz saopštenja Bezbednosno-informativne agencije (BIA), koja tvrdi da je video snimljen od strane treće osobe i da nema elemenata skrivene kamere. Opozicija pokušava umanjiti štetu, proglašavajući situaciju kao nešto što se može desiti svakome.

Ovakvi skandali samo dodatno ističu političke i moralne tenzije uoči izbora, postavljajući pitanje odgovornosti političara prema javnosti kojoj služe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (85)

Loading
Mare

12.12.2023 18:38

Ako su oni svi za narkomaniju mi normalni nismo. Oni nama podmecu pricu da se nista nije desilo,a zapravo su kandidovali narkomana i daj boze da je samo on. Znaci njima bi bilo normalno da narkoman zasedne na drzavnu funkciju. To ne prolazi ni u africkim zemljama,nece ni ovde.

Јacko

12.12.2023 18:44

Никада нико из опозиције није имао ни срамоте ни срама. Такви неморални народу на власти бити неће.

Sandra

12.12.2023 21:36

Cime se budala ponosi, pametan se toga stidi.

Irena

12.12.2023 21:37

Opozicija jasno gradjanima pokazuje kakve “vrednosti” podrzava.