Aleksandar Vučić otkriva Putinovu tajnu vezu sa Elvirom Nabiulinom: Evo šta je rekao!

Autor:

Vesti

11.12.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da svi znaju da Rusiju ne možete da pobedite ratom.

Aleksandar Vučić otkriva Putinovu tajnu vezu sa Elvirom Nabiulinom: Evo šta je rekao!

Foto: printscreen

Vladimir Putin i Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je svestan snage Rusije i istakao da je nemoguće pobediti je ratom.

On je pohvalio rad predsednice ruske Centralne banke RF Elvire Nabiuline, ističući da je ona uradila odličan posao. Vučić je otkrio da je imao priliku da vidi koliko je predsedniku Rusije Vladmiru Putinu stalo do Nabiuline, te da je Putin demonstrirao svoju moć pred Vučićem, mesecima pre nego što je izbio rat.


Vučić o odnosu sa Putinom



Predsednik Srbije je otkrio da je imao priliku da razgovara sa Putinom o Ukrajini, ali da je taj razgovor bio značajno kraći nego prethodni sastanci.

On je istakao da je jedino Nabiulina ta koja nije odgovorila na telefonski poziv, te da je to pokazatelj koliko je Putin ceni. Vučić je pohvalio Nabiulinin rad, naglašavajući da je zaslužna za izbegavanje kolapsa valute i održavanje niskog spoljnog duga.

- Video sam koliko je Putinu stalo do nje. On je izvršio jednu prezentaciju moći predamnom, jedno dva meseca pre nego što je izbio rat. Mi smo tri, četiri minuta tada pričali o Ukrajini, a ranije smo uvek pričali po 45 minuta. Jedino mu se Nabiulina nije javila odmah na telefon, verovatno je bila zauzeta. Vidim da je izuzetno ceni, i to je velika stvar koju je ona uradila. Da ne dođe do kolapsa valute, da ostane nizak spoljni dug. Samo kažete, kapa dole - rekao je Vučić na TV Hepi.


Reakcija na TV Hepi



Ove izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića date su u emisiji na TV Hepi, gde je on izneo svoje viđenje odnosa sa Rusijom i istakao značaj koji pridaje radu Elvire Nabiuline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (13)

Loading
Mitarpavlovic

11.12.2023 22:43

Nabiulina je žena koja održava Putinovu vojnu mašineriju

Fiko

11.12.2023 22:53

Velike borbe se igraju, veoma veliki novac i ugled je u igri. Treba se saviti do zemlje za coveka koji uspe da sve izvede bez velikih posledica po narod.

Bogoljub

11.12.2023 22:58

Zahvaljujem se Predsedniku Srbije na podršci ruskoj Centralnoj banci i njenom uspešnom radu. To dokazuje da je saradnja između dve zemlje visokog nivoa.

Blaginja

11.12.2023 22:59

Uveren sam da će upravo ovakvi stavovi pomoći u razvoju dobrosusedskih odnosa i unapređenju saradnje između Srbije i Rusije.