Predsednik Vučić otkrio koje su bile njegove najteže noći za vreme mandata!

Autor:

Vesti

11.12.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, prokomentarisao koje su mu najteže noći bile za vreme njegovog predsedničkog mandata.

Predsednik Vučić otkrio koje su bile njegove najteže noći za vreme mandata!

Foto: Printscreen/HAPPY TV

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, otkrio je javnosti da su mu najteže noći tokom predsedničkog mandata bile one nakon posete Banjskoj, kao i noć kada je stigao u Granadu.

Vučić je istakao da su mu te noći bile jedne od najtežih u životu, naglašavajući da su se tada suočavao sa izazovima koji su ga duboko emotivno i fizički iscrpljivali.


Optimizam pred Evropski savet



Govoreći o predstojećoj sednici Evropskog saveta, predsednik Vučić izrazio je uverenje da će to biti možda najzanimljivija sednica do sada. Istakao je da će Srbija imati svoje izbore i da će se suočiti sa različitim pretnjama, ali je istovremeno naglasio da neće biti sankcija za Srbiju.

- Imaćemo naše izbore, a i površnost je nešto što nas opterećuje kao naciju. Ali mislim da će ovo biti najzanimljivija sednica ikada. Biće pretnji Srbiji, toga ima pa ima. Ali, kao što sam i obećao, nema sankcija za Srbiju - kazao je on.

 

Vučić je istakao da površnost predstavlja teret za srpski narod, te da će se suočiti sa izazovima sa optimizmom i odlučnošću.


Relevantnost i izazovi



Predsednik je naglasio značaj predstojeće sednice Evropskog saveta, ističući da će biti suočeni sa različitim pretnjama, ali je istovremeno naglasio da Srbija neće biti podvrgnuta sankcijama. Vučić je istakao da će se suočiti sa izazovima sa optimizmom i odlučnošću, te da će se boriti za interese svoje zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (41)

Loading
Mitarpavlovic

11.12.2023 22:39

Veliki pritisak i snagu crpi Vučić samo da bude mir i stabilnost našeg naroda.

Danka

11.12.2023 22:44

Вучићу треба орден дати! Али заиста!

Nikola

11.12.2023 22:45

Svakako, EU nam je izazov i težnja. Imaćemo problema ali imamo mi prijatelje i na istoku.

Ana

11.12.2023 22:45

Srbiju cekaju brojni pritisci, ali verujem da ce Vucic sve da ih savlada.