LEPA JE SRBIJA, NAJLEPŠA NA CELOM SVETU! Predsednik Vučić seo u Škodu staru 17 godina, pa krenuo u vožnju autoputem! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.12.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi snimak zabeležen na auto-putu Miloš Veliki.

LEPA JE SRBIJA, NAJLEPŠA NA CELOM SVETU! Predsednik Vučić seo u Škodu staru 17 godina, pa krenuo u vožnju autoputem! (VIDEO)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Ovo je naširi auto-put i sada je 27,6 km urađeno. Super izgleda - rekao je predsednik Aleksandar Vučić u novom snimku na istagramu.

- Ova škoda je stara 17 godina još ide koliko hoćeš - rekao je predsednik Vučić vozeći na auto-putu i naglasio da se uželeo vožnje:

- Retko vozim ovako, samo kada pobegnem ovima mojima iz obezbeđenja.

Predsednik je pozdravio radnike i nije krio svoje zadovoljstvo kako je lepo urađena deonica.

- Lepa je Srbija. Najlepša na celom svetu - istakao je predsednik Vučić.

Podsetimo, deonica Moravskog koridora Makrešane - Koševi na autoputu od Pojata do Preljine (E761) puštena je juče u saobraćaj.

Do 1. januara neće se naplaćivati putarina na deonici autoputa od Pojata do Koševa, to jest visina putarine na novim naplatnim stanicama odgovaraće tarifi za postojeću naplatnu stanicu "Pojate", saopštili su Putevi Srbije.

- Puštanjem u saobraćaj poddeonice Makrešane - Koševi, uspostaviće se zatvoreni sistem naplate putarine na delu autoputa od Pojata do Kruševca (Koševa), odnosno, u funkciji biće naplatne stanice Ćićevac, Kruševac Zapad i Koševi, dok će naplatna stanica Pojate biti stavljena van funkcije (kroz nju će se samo prolaziti) - naveli su iz Puteva Srbije.

Deonica Makrešane - Koševi je otvorena za saobraćaj u 15 časova. Uključenje i isključenje sa autoputa u denivelisanoj raskrsnici "Kruševac - Istok" do daljnjeg neće biti moguće.

- Uz deo koridora koji smo pustili u aprilu, između Pojata i Makrešana dužina oko 16,7 kilometara, mi ćemo sada imati 27,6 kilometara Moravskog koridora koji se nalaze u funkciji - rekao je ministar građevine Goran Vesić pre nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (33)

Loading
Anonymous

08.12.2023 16:40

Srbija je uvek bila predivna.

Mimi

08.12.2023 16:41

Svaki gradjanin Srbije treba da se ugleda na Vučića kako predstavlja našu državu najbolje moguće i za svaku pohvalu.

Bubi

08.12.2023 16:51

Bez dobrih puteva nema ni daljeg razvoja, zato nastavićemo ulaganja kako bi doveli što više investitora i zaposlili sve veći broj ljudi!

Mitarpavlovic

08.12.2023 16:51

Imamo najlepšu zemlju na celom svetu.