MOLI AMERIKANCE DA MU POMOGNU DA DOĐE NA VLAST: Isplivala istina o Bošku Obradoviću (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.12.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako sve to izgleda ispričao je Sergej Trifunović, bivši predsednik Pokreta slobodnih građana.

MOLI AMERIKANCE DA MU POMOGNU DA DOĐE NA VLAST: Isplivala istina o Bošku Obradoviću (VIDEO)

Foto: Tanjug Sava Radovanović

 

Iako se predstavlja kao partiota, Boško Obradović, lider Dveri, godinama unazad moli Amerikance da mu pomognu da dođe na vlast i godinama hoće koaliciju sa onima koji za Srbiju pričaju da je počinila genocid, kao i sa onima koji bi uveli sankcije Rusiji.

Kako sve to izgleda ispričao je Sergej Trifunović, bivši predsednik Pokreta slobodnih građana, u emisiji 2020. godine, kada je opisao kako je izgledao jedan od sastanaka u američkoj ambasadi.

Podsetimo, dok se Boško Obradović predstavlja kao „branitelj“ srpskih interesa na Kosovu i Metohiji, njegovo mesto prebivališta, Dedinje, nije baš simbol solidarnosti i suživota sa narodom!

Građani Srbije, vreme je da stavimo tačku na licemerje koje se odvija u lažnim patriotskim političkim redovima.

KP Naši skreće pažnju na Boška Obradovića, lidera pokreta Dveri, koji izdaje saopštenja o odbrani Kosova i Metohije dok uživa u luksuzu elitnog beogradskog naselja Dedinje, poznatog po svojim milionerima.

Dok se mnogi na Kosovu bore za svoje domove i identitet, Obradović izdaje saopštenja iz naselja u kojem prosečni građanin nema ništa zajedničko sa njim.

Pitamo se kako lider koji živi u okruženju luksuza i privilegija može da razume stvarne probleme i izazove sa kojima se suočavaju ljudi na Kosovu i Metohiji. Da li se to zove „bliskost sa narodom“?

Pozivamo Boška Obradovića i druge političare koji se kriju iza patriotizma da se spuste sa Dedinja i stvarno saslušaju glasove građana. To je jedini način da se postigne stvarna promena i zaštite srpski interesi na Kosovu i Metohiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (6)

Loading
Mitarpavlovic

06.12.2023 16:35

Može da moli koga god hoće, narod Srbije ga ne želi na vlasti.

Nebojša

06.12.2023 17:09

Boško je Đilasov glumac, koji ima zadatak da Vučiću odvuče što više glasova.

Per

06.12.2023 17:11

Jeb..e se vi iz pokreta ne stabilnih! Srbiji treba pokret trezvenih i stabilnih! Opozicija je naziv današnje krhotine u Srbiji. Žalosno. Karijeristi sujetni. Moj do mog.

Ana

06.12.2023 18:52

Boško Obradović se nada u Ameriku veliku silu, jadan je da nemože dalje. Od koga on traži pomoć.