PLAKATI – Glas za Boška i Milicu je glas za Đilasa!

Autor:

Vesti

11.11.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažne patriote koje su spremne da prodaju svoju ideologiju, ljubav prema Srbiji i rusofilstvo, zarad malo vlasti i novca koje će im dati Dragan Đilas je dostojno svakog prezira.

PLAKATI – Glas za Boška i Milicu je glas za Đilasa!

Foto: Konzervativni pokret Naši

Konzervativni pokret Naši započeo je akciju lepljenja plakata na kojima se nalaze Boško Obradović lider Dveri, zatim Milica Đurđević Stamenkovski lider Zavetnika i tajkun Dragan Đilas, uz natpis „Glas za Boška i Milicu je glas za Đilasa“!

KP Naši želi da skrene pažnju javnosti da Boško Obradović i Milica Đurđević Stamenkovski nisu nikakve patriote koje se bore za intrese srpskog naroda i države, već politikanti koji žele da po svaku cenu dođu na vlast i koji za to ne biraju način i sredstva, pa makar vlast pravili i sa Draganom Đilasom, čiji su politički stavovi dijametralno suprotni od „patriota“ Boška i Milica.

Pregovori sa Draganom Đilasom i sve glasnije poruke koje dolaze iz redova lažnih patriota Boška i Milice da su spremni da sa njim formiraju vlast, kako u Beogradu, tako i na nivou Republike, jasno nam govore da glasati za njih je isto kao glas dati i Draganu Đilasu.

Lažne patriote koje su spremne da prodaju svoju ideologiju, ljubav prema Srbiji i rusofilstvo, zarad malo vlasti i novca koje će im dati Dragan Đilas je dostojno svakog prezira.

KP Naši jasno poručuje „Glas za Boška i Milicu je glas za Đilasa“!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (81)

Loading
Sara

11.11.2023 17:06

Jasno je da će glas za Boška i Milicu biti glas za Đilasa,a mi ne želimo da se vratimo u onu surovu prošlost,gde su se zatvarale firme,a narod osta bez ikakve perspektive za budućnost.

Tiosav

11.11.2023 17:12

Glasati za Boška i Milicu, je isto kao dati majmunu automatsku pušku.

Tara

11.11.2023 17:13

To je prava istina koje svi moraju biti svesni.

Aleksa

11.11.2023 18:28

Građani Srbije će verujem imati na umu da jedino podrškom liste Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane Srbija može nastaviti dalji ekonomski napredak, a da je bilo kome drugom dat glas, nazadovanje Srbije!