IRENA VUJOVIĆ I ARNO GUJON RAZGOVARALI SA OMLADINOM: Srbija je danas na sigurnom putu (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

06.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arno Gujon je rekao da su rezultati ostvareni zahvaljujući svim građanima Srbije, ali da tu ne smemo da stanemo.

IRENA VUJOVIĆ I ARNO GUJON RAZGOVARALI SA OMLADINOM: Srbija je danas na sigurnom putu (FOTO, VIDEO)

Foto: SNS

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Irena Vujović i kandidat na listi „ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane“ Arno Gujon razgovarali su sa omladinom i poručili da je Srbija danas na sigurnom putu i da brzom prugom ide u budućnost.

Irena Vujović se zahvalila mladima na podršci i razumevanju koje su imali u prethodnim godinama i što su bili oslonac.

- Hvala vam što ste nam bili oslonac da zajedno jačamo Srbiju. Moramo još da radimo, a da bismo uspeli da postignemo još rezulata za Srbiju i za sve njene građane i zato je važno da pružimo podršku listi ''ALEKSANDAR VUČIĆ'' - Srbija ne sme da stane - navela je Irena Vujović.

Arno Gujon je rekao da su rezultati ostvareni zahvaljujući svim građanima Srbije, ali da tu ne smemo da stanemo.

- Plate i penzije su, iz godine u godinu, sve veće, 550 hiljada novih radnih mesta, stotine novih fabrika, stotine kilometara novih auto-puteva, puteva, pruga, nove bolnice, domovi zdravlja i klinički centri. Svi ti rezulati postignuti su zahvaljujući podršci građana Srbije, i tu ne smemo da stanemo, nego moramo još sigurnijim korakom u budućnost - smatra Gujon.

Podsetimo, ministarki zaštite životne sredine Ireni Vujović nedavno su, na svečanosti povodom obeležavanja Dana opštine, uručeni ključ grada i priznanje „Počasni građanin opštine Ruma“ za podršku i pomoć u zaštiti životne sredine na teritoriji ove opštine.

Vujović je čestitala Dan opštine, zahvalivši predsednici Aleksandri Ćirić i svim građanima na vrednom priznanju.

Čast mi je što ste me izabrali za počasnog građanina, ali me to priznanje ujedno i obavezuje da nastavim sa svojim timom posvećeno i marljivo da radim za čistiju i zeleniju Rumu. Tokom tri godine, u ekološke projekte u Rumi uloženo je više od 350 miliona dinara, čime smo direktno uticali na bolje uslove života za sve. Dodelili smo značajna sredstva za zamenu kotlarnice i prelazak na ekološki prihvatljiviji energent, kao i za pošumljavanje, ozelenjavanje i čišćenje divljih deponija. Najveća sredstva dodelili smo za projekat koji je najznačajniji za građane - a to je zatvaranje, sanacija i rekultivacija nesanitarne gradske deponije, koja se nalazi na samo 2,5 kilometara od prvog naseljenog mesta. Mi smo obećali građanima Rume da ćemo rešiti problem deponije na kojoj se 40 godina nepravilno odlagao otpad, a danas mogu da se uvere da ispunjavamo obećanje - rekla je Vujović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (19)

Loading
Pasijans

06.12.2023 13:34

Arno Gujon je čovek koji sve može da nas osramoti kako se lavovski bori za Srbe i Srbiju. Rođeni Francuz je juče u emisiji objašnjavao kako jedan francuski novinar i ekstremni antisrbin, daje podršku Dobrici i Lazovuću i ovi se time hvale.

Maja

06.12.2023 13:35

Србија је данас једна стабилна земља, иде правим путем.

Siniša

06.12.2023 13:35

Arno Gujon podseća da su postignuti rezultati rezultat zajedničkih napora svih građana. Nastavljamo ka još većim uspesima!

Zana

06.12.2023 13:36

Rezultati su rezultat podrške građana. Hvala svima koji doprinose razvoju Srbije pod vođstvom Aleksandra Vučića.