OPOZICIJA VODI KAMPANJU ZA IZBORE IZ ZAGREBA: Obradović se reklamira na hrvatskom sajtu!

Autor:

Vesti

04.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na portalu Index.hr postavljena je reklama - Vladimir Obradović za gradonačelnika Beograda

OPOZICIJA VODI KAMPANJU ZA IZBORE IZ ZAGREBA: Obradović se reklamira na hrvatskom sajtu!

Foto: Tanjug/AP/

Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste "Srbija protiv nasilja", vodi izbornu kampanju iz, verovali ili ne, Zagreba! Na portalu Index.hr, na naslovnoj strani, juče se mogla videti reklama/poziv za glasanje za Obradovića na predstojećim beogradskim izborima. 

Foto: Index hr

Obradovićeva reklama na hrvatskom sajtu

- Beograd, Srbija protiv nasilja - Prof.dr Vladmir Obradović. Promena je počela! Saznaj više - navodi se u objavi na pomenutom hrvatskom mediju, kao i pod kojim brojem se nalazi Obradovićeva lista. 

I možda bi se ovo i moglo zavesti kao nekakva omaška, da Hrvatska i tamošnji mediji već izvesno vreme nisu poligon za pljuvanje po Srbiji i aktuelnoj vladajućoj garnituri, pre svega predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Tako je nedavno glumac Dragan Bjelogrlić, jedan od tvoraca inicijative ProGlas, gostujući u emisiji "Nedeljom u 2" izvređao Srbiju i njenog predsednika. 

Foto: Instagram.com

Dragan Bjelogrlić pljuvao je Srbiju u hrvatskim medijima

- Zverinjak - tako sam metaforički nazvao Srbiju jer su vlastodršci pobedili državu! Srbija je oteta država! Vučić je autokrata! On ima narcisoidno-autokratski tip ličnosti - rekao je bez imalo srama Dragan Bjelogrlić.

Politički analitičar Darko Obradović ocenjuje ovaj potez opozicije kao apsurd i rasulo koje ide do bizarnosti. 

- Vidimo da ni ne znaju gde se kandiduju pa tako svoj program predstavljaju po zagrebačkim portalima. Očigledno da ih baš briga da program za Beograd vide Beograđani već im je stalo da se predstave u Hrvatskoj. Totalni apsurd i rasulo koje ide do bizarnosti. Nije isključeno da traže medijsku logistiku u Hrvatskoj za svoje propagandne akcije u Srbiji- kaže Obradović. 

Prema rečima analitičara Branka Raduna, ovakvih slučajeva ranije nije bilo niti se neko tako razbacivao novcem da se promoviše mimo svojih birača.  

Foto: printscreen

Politički analitičar Branko Radun

- Oni veruju da dosta ljudi odavde čita hrvatske portale, ali deluje nekako neprimereno da se reklamirate u hrvatskim medijima. Da li možemo da zamislimo da se neke hrvatske stranke reklamiraju na našim portalima? To bi kod njih izazvalo oštre rekcije javnosti - kaže Radun. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Goca

04.12.2023 15:37

Polako ali sigurno pokazuju svoje pravo lice i otkrivaju svoje karte

Nevena

04.12.2023 15:39

Izdajnici,ništa bolje od njih nismo ni mogli da očekujemo

Maja

04.12.2023 15:43

Obradovićeva kampanja sa zagrebačkog portala pokazuje nedostatak interesa za Beograđane i Srbiju. Dokaz da ga zanima samo vlast.

Vesna

04.12.2023 15:43

Pokazali su nam odavno da su izdajnici