VUČEVIĆ ODLUČNO PORUČUJE: Na izborima 17. decembra bira se između Vučića i Đilasa

Autor:

Vesti

29.11.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević obratio se građanima na predizbornom skupu u Sportskoj hali u Užicu, ističući da na izborima 17. decembra postoji samo dve opcije - Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas.

VUČEVIĆ ODLUČNO PORUČUJE: Na izborima 17. decembra bira se između Vučića i Đilasa

Foto: printscreen/Vesti TV

On je naglasio da su sve ostale političke opcije suštinski nepostojeće, te da građani imaju priliku da izaberu politički put koji će odrediti dalji tok razvoja Srbije.


Dve političke opcije



Vučević je istakao da građani imaju priliku da izaberu između dva politička puta i da se suoče sa dve različite politike. Naglasio je postojanje "prave, narodne Srbije" koja teži napretku, bori se za sve svoje građane i ne želi da stane. Istovremeno, opisao je drugu Srbiju kao zemlju sa zakatančenim fabrikama, izgubljenim radnim mestima i bez adekvatne infrastrukture i zdravstvene zaštite.



Podrška liderstvu Aleksandra Vučića



Vučević je istakao značaj liderstva predsednika države Aleksandra Vučića u vođenju Srbije kroz izazovne periode, uključujući poplave, migracije, ekonomske teškoće i globalnu pandemiju. Takođe je naglasio napore Srbije da se izbori sa međunarodnim pritiscima i unutrašnjim izazovima, posebno ističući pitanje Kosova i Metohije.


Poziv na glasanje



Na kraju svog govora, Vučević je pozvao prisutne da izađu na izbore 17. decembra i podrže političku opciju koju predvodi Aleksandar Vučić, naglašavajući da je to jedina opcija koja će omogućiti Srbiji da nastavi svoj napredak i da ne bude poražena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.pink.rs/izbori-2023/552613/vucevic-u-uzicu-porucio-izbor-17-decembra-je-izmedju-vucica-i-djilasa

Komentari (22)

Loading
Maja

29.11.2023 19:06

Srbija neće nazad u mrak, znamo kuda i kako je Đilas vodio Beograd, u propast

Marijan

29.11.2023 19:09

Jasno je svima da se na izborima bira izmedju Vucica i njegove politike zahvaljujuci kojoj je Srbija danas jaka i bogata i Djilasa sa kojim se vracamo u ono mracno doba neizvesne buducnosti za sve lopovluka i kriminala.

Milica

29.11.2023 19:10

Srbija ce pokazati da ne zeli da je iko zaustavi na njenom putu kojim je krenula.

Ognjen

29.11.2023 19:12

Ogromna vecina naroda je za nastavak politike Aleksandra Vucica i to ce pokazati na izborima.