VERUJEM U LIDERA KOJI IMA VIZIJU I KOJI VODI SRBIJU NAPRED: Ljubica Vraneš, operska diva se pridružila listi Aleksandra Vučića!

Autor:

Vesti

29.11.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz svoju uspešnu muzičku karijeru, uvek je isticala nepokolebljivu ljubav prema Srbiji, a sada je odlučila da svoju posvećenost prema voljenoj zemlji prenese i u politički angažman

VERUJEM U LIDERA KOJI IMA VIZIJU I KOJI VODI SRBIJU NAPRED: Ljubica Vraneš, operska diva se pridružila listi Aleksandra Vučića!

Foto: Instagram/ljubicavranes

Ljubica Vraneš

Ljubica Vraneš, cenjeni mecosopran i solistkinja Beogradske opere, nedavno je odlučila da se politički angažuje i pridruži listi Aleksandra Vučića - Srbija ne sme da stane. 

Vranešova je majka dvoje dece i ističe da je ljubav prema otadžbini uvek bila ključna u njenom životu. Kroz svoju uspešnu muzičku karijeru, uvek je isticala nepokolebljivu ljubav prema Srbiji, a sada je odlučila da svoju posvećenost prema voljenoj zemlji prenese i u politički angažman.

Na pitanje zašto se odlučila za politički angažman, Ljubica odgovara: 

- Da li treba ili ne to će vreme pokazati, ja znam da želim svim srcem, znanjem i sposobnostima da doprinesem boljem sutra naše dece i svih građana Srbije. Znate, kad vidite puno toga i uspete na mnogim poljima, onda je teško ostati u mestu. Vuče vas uspeh i potreba da uradite više, da date ljudima više, da svima bude bolje. To jedino politika pruža, tu mogućnost da ja kao pojedinac budem u mogućnosti učiniti više za voljenu zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

Loading
Ljubicica

29.11.2023 21:04

Srbija je danas slobodna i nezavisna država koja ima ugled i reputaciju u svetu.

Ena

29.11.2023 21:16

Čestitke Ljubici na dolasku u najbolju stranku u Srbiji - SNS.

Joja

29.11.2023 21:26

Svako ima pravo na svoj izbor, samo je jako bitno da svako svoje pravo ostvari 17. decembra. Pa neka pobedi bolji.

Mirka

29.11.2023 21:57

Napredak Srbije ne sme da stane!