JEZIVA PRIČA! Ovaj dečak je u ZATOČENIŠTVU HAMASA već 5 meseci: Kad je otet, još je jeo na flašicu

Autor:

Svet

29.11.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jezivom napadu na izraelski kibuć Nir Ozu, porodica Bibas doživela je strašnu tragediju.

JEZIVA PRIČA! Ovaj dečak je u ZATOČENIŠTVU HAMASA već 5 meseci: Kad je otet, još je jeo na flašicu

Foto: Hostages Missing Families Forum

 Kfir Bibas, četvorogodišnji dečak, njegov brat Ariel, majka Šira i otac Yarden kidnapovani su, dok su napadači uništili kibuć i ubili više od jedne četvrtine zajednice. Porodica je oteta, a Yarden je navodno odvojen od žene i dece.

Ova tragedija potresla je izraelsku javnost, a posebno je uznemirila činjenica da su deca, uprkos strahotama kroz koje su prošla, ostala mirna i tiha tokom napada.


Oslobađanje talaca



Hamas drži više od 200 talaca u Gazi, među kojima su i članovi porodice Bibas. Prema sporazumu o primirju, izraelski državljani i stranci se oslobađaju svakog dana.

Međutim, imena Kfira, Ariela i Šire još uvek se nisu pojavila na listi talaca za oslobođenje, dok se procenjuje da Hamas drži još osmoro dece kao taoce.


Podrška i nade za oslobođenje



U znak podrške porodici Bibas, više od 100 ljudi okupilo se u Tel Avivu kako bi pustili narandžaste balone u nebo. Ovaj gest simbolizuje nadu za oslobođenje dečaka i njihove majke.

Mladost Kfira posebno je privukla pažnju, s obzirom da je bio veoma mlad kada je kidnapovan i još uvek je bio hranjen na flašicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading