PREDSEDNIK SE ODLIČNO SNAŠAO! Porodica Radić otkrila sve o poseti predsednika Vučića: Otkrili smo mu tajnu dobrih čvaraka!

Autor:

Vesti

26.11.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbija ne sme da stane, baš kao i mešanje čvaraka", pomalo šaljivo govore Radići iz mesta Šupljak kod Subotice koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao juče.

PREDSEDNIK SE ODLIČNO SNAŠAO! Porodica Radić otkrila sve o poseti predsednika Vučića: Otkrili smo mu tajnu dobrih čvaraka!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

Širom naše zemlje, pa i u Subotici, tradicionalno se sprema svinjokolj u novembru, kaže Lazar Radić. Ipak, ova godina Radićima je bila drugačija, jer su imali specijalnog gosta.

- Drago nam je što nas je predsednik posetio. On je bio ovde isto tako za svinjokolj i pre dve godine - govori Lazar i dodaje da je su sa predsednikom razgovarali o porodici i poslu.

Predsednik je bio od velike pomoći i tvrdi da se odlično snašao. Lazar kaže da je njegov brat otkrio predsedniku tajnu pravljenja dobrih čvaraka, te da se i malo našalio rekavši da "Srbija ne sme da stane, isto kao i mešanje čvaraka".

Radići su potom, domaćinski, ugostili predsednika Srbije iznevši bogatu trpezu, ali kažu da mu se najviše svideo proizvod koji su zajedno napravili.

 

 

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić se ovim povodom oglasio na svom zvaničnom Instagram i Tiktok profilu gde je napisao:

Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar nekoliko minuta pomognem u pravljenju ovogodišnjih čvaraka. Razume se, probao sam i čvarke, i kobasice, i slaninu, ama baš sve što su Radići za svoje goste i ukućane pripremili. Htedoh da prećutim, ali na kraju je na red došla i štrudla sa makom. Porodica je stub Srbije, a običaji su ono što nas je odražalo. Živela Srbija! -

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Erin

26.11.2023 08:38

Predsednik pravi čvarke, opozicija na apararima.

Dana

26.11.2023 08:46

Vučić pokazuje da je čovek iz naroda i da će uvek da pomaže selo i poljoprivrednike

Dragorad

26.11.2023 08:47

Srbija danas ima predsednika koji se na najbolji način zalaže za obične ljude i koji je uvek uz narod i napredak

Maki

26.11.2023 08:48

Srbija je uz Vučića bolja i uspešnija država i Vučić je uvek uz običan narod Srbije i ceni njihov trud i rad