GRADONAČELNIK ĐURIĆ POSETIO VATERPOLISTKINJE VK VOJVODINA I PORUČIO: Ponosni smo na četvorostruke osvajačice Kupa!

Autor:

Vesti

24.11.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad će uvek pomagati sportiste, poručio gradonačelnik.

GRADONAČELNIK ĐURIĆ POSETIO VATERPOLISTKINJE VK VOJVODINA I PORUČIO: Ponosni smo na četvorostruke osvajačice Kupa!

Foto: Fото: Instagram/ Milan Djurić

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić posetio je danas vaterpolistikinje VK Vojvodina koje su četvrti put zaredom osvojile Kup Srbije.
Naime, one su prethodnog vikenda pobedile suparnice iz Crvene zvezde rezultatom 11:9.

- Ponosni smo na vaterpolistkinje „Vojvodine“. Ove talentovane, istrajne i vredne sportistkinje su četvrti put uzastopno, osvojile Kup Srbije - poručio je Đurić i dodao je su on i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin lično čestitali.

 

 

Naveo je i da su potom iskoristili priliku da obiđu SC „Slana bara“, mesto na kojem vaterpolistkinje Vojvodine treniraju i igraju utakmice.

- O nastavku saradnje razgovarali smo sa direktorom kluba Vojislavom Jovanovićem i njihovim trenerom Slađanom Drezgić.Od srca im želimo velika evropska takmičenja, i učešće u reprezentaciji naše države. Grad Novi Sad biće uvek tu da pomogne da naši sportisti imaju što bolje uslove za treniranje - istakao je Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading