ĐURIĆ NA VAŽNOM SASTANKU SA KINESKOM DELEGACIJOM! Saradnja sa inostranim kompanijama nikad jača: Video nadzor i sistem "pametnog grada" kao budući projekti! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.11.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineske kompanije su već dugi niz godina lideri u oblastima tehnologije i inovacija, što će biti od velikog značaja za razvoj grada.

ĐURIĆ NA VAŽNOM SASTANKU SA KINESKOM DELEGACIJOM! Saradnja sa inostranim kompanijama nikad jača: Video nadzor i sistem "pametnog grada" kao budući projekti! (FOTO)

Foto: Instagram/milandjuric_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, danas se sastao sa potencijalnim investitorima iz Kine. U ranim jutarnjim satima započeo je radni sastanak sa predstavnicima kineskih kompanija "China Shandong Hi-Speed Qianfang International Technology Co, Ltd" i "Beijing Transinfo Technologi Co, Ltd".

Tokom boravka delegacije Novog Sada u Narodnoj Republici Kini, imali su priliku da započnu poslovne razgovore, koji se sada nastavljaju u našem gradu. Sjajna vest je da je ova svetski poznata kompanija izabrala upravo naš grad za proširenje svog poslovanja.

 

 


Danas su, između ostalog, razgovarali o potencijalnim projektima u oblastima telekomunikacija, video nadzora, obnovljive energije i sistema "pametnog grada". Uveren sam da ćemo uz kompanije koje poseduju ovako veliko iskustvo, uspešno realizovati buduće projekte u Novom Sadu.

Kineske kompanije su već dugi niz godina lideri u oblastima tehnologije i inovacija, što će biti od velikog značaja za razvoj grada. Osim toga, ovo je i prilika za uspostavljanje novih poslovnih veza i saradnje sa Kinom, jednom od najvećih ekonomija sveta.

Gradonačelnik Đurić istakao je da je ovo još jedan korak u pravcu jačanja privredne saradnje sa Kineskom narodnom Republikom i pozvao ostale kompanije da iskoriste mogućnosti za ulaganje u naš grad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading