"EVO KAKO TO MAJSTOR RADI!" Predsednik se zaigrao sa mališanima, još dobio i poklon: Srećan sam što vidim koliko se naša deca raduju novom stadionu! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.11.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić podelio je na društvenim mrežama fotografije sa današnjeg otvaranja novoizgrađenog stadiona "Lagator" u Loznici, gde su ga sa velikim osmesima i ushićenjem dočekali brojni mališani.

"EVO KAKO TO MAJSTOR RADI!" Predsednik se zaigrao sa mališanima, još dobio i poklon: Srećan sam što vidim koliko se naša deca raduju novom stadionu! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

Danas je u Loznici otvoren novi stadion "Lagator", a svečanost je uveličao i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. On je na društvenim mrežama podelio fotografije sa otvaranja, na kojima se vidi kako ga mališani sa osmesima i uzbuđenjem dočekuju.

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

 

Na fotografijama se može videti kako predsednik razgovara sa decom, a zatim i kako pimpluje loptu sa njima. Takođe, kao poklon je dobio i dres sa svojim prezimenom i brojem 1, što je dodatno razveselilo mališane. Vučić je priznao da nije vešt u fudbalu, pa je zamolio decu da mu pokažu kako se pravilno radi.

Na kraju je ipak predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić morao da preuzme loptu i održi kratku lekciju.

 

 

- Evo kako to radi majstor - rekao je Vučić.

Međutim, na kraju je morao da preda loptu predsedniku Fudbalskog saveza Srbije, Draganu Džajiću, koji je održao kratak fudbalski trening. Vučić je tom prilikom istakao da je srećan što vidi da se deca raduju novom stadionu i da će on biti mesto gde će imati priliku da se bave sportom i uživaju u igri.

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

 

Ovaj stadion je još jedan u nizu koji je izgrađen u sklopu projekta "Srbija 2025", koji za cilj ima unapređenje sportske infrastrukture u Srbiji. Osim toga, stadion "Lagator" će biti domaćin brojnih sportskih takmičenja i manifestacija, a već sada je privukao pažnju zbog svojih modernih sadržaja.

Na otvaranju ovog stadiona su, pored predsednika Vučića i Dragan Džajić, prisustvovali i brojni drugi zvaničnici i gosti iz sveta sporta i politike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (55)

Loading
Boba

18.11.2023 13:50

Ja sam preponosna što sam Srpkinja kada vidim ko je naš predsednik. Najbolji!!!

Red

18.11.2023 13:51

Predivna slika. Mališani su naša budućnost.

Tina

18.11.2023 13:53

Eto zasto pravimo stadione upravo zbog ove dece da bi imala deca gde da provode vreme.

mile

18.11.2023 13:54

Stadion je najpre uradjen zbog nasih buducih generacija. Njihova svetla buducnost je Vucicu jako vazna