PREDSEDNIK VUČIĆ I PREDSEDNIK MAKRON U POTRAZI ZA DOBRIM SRPSKIM VINIMA: Pogledajte šta su poručili na Tik Toku!

Autor:

Vesti

16.11.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi snimak na svom "Tik tok" profilu u kojem se vidi kako razgovara sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

PREDSEDNIK VUČIĆ I PREDSEDNIK MAKRON U POTRAZI ZA DOBRIM SRPSKIM VINIMA: Pogledajte šta su poručili na Tik Toku!

Foto: printskrin

Uz snimak je napisao komentar u kojem je pitao predsednika Makrona za preporuku dobrih srpskih vina i gde ih može pronaći. Takođe, Vučić je predstavio i događaj Open Balkan Wine Vision, na kojem će biti predstavljena najbolja vina na jednom mestu.

Ovo nije prvi put da se predsednik Vučić obraća javnosti putem društvenih mreža. On je danas govorio i na otvaranju Drugog međunarodnog sajma Vinska vizija Otvorenog Balkana, koji se održava u Beogradu. U svom obraćanju, predsednik je istakao važnost razvoja vinskog turizma u Srbiji i zahvalio se svima koji su doprineli organizaciji ovog događaja.

 

@jasamaleksandar Srbija postaje svetski centar vina, pa ko došao – dobro nam došao! #jasamaleksandar #WineVisionByOpenBalkan #srbija #WineVision #SerbianVines 🇷🇸 #tiktok ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

 


Iako je ova tema možda neobična za političara, predsednik Vučić je pokazao svoju otvorenost i spremnost da promoviše srpsku kulturu i proizvode. Osim toga, njegov razgovor sa predsednikom Makronom može se smatrati i zanimljivim detaljem, s obzirom na to da su njih dvojica razgovarali na temu koja nije uobičajena za političare.

U svom obraćanju, predsednik Vučić je istakao da je Srbija zemlja koja ima bogatu tradiciju i kulturu, ali i da se sve više razvija u ekonomskom smislu. Takođe, naglasio je da su srpska vina veoma kvalitetna i da se mogu naći na mnogim mestima u zemlji, kao i u inostranstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (11)

Loading
Ena

16.11.2023 18:29

Zahvaljujući Vučiću vinska industrija se značajno razvila i postala jedna od najvažnijih izvoznih aduta.

Strahinja

16.11.2023 19:30

Podrška srpskim vinarima je uvek dobrodošla. Poštovanje za Vucica

Strahinja

16.11.2023 19:32

Vucicu nije problem da se pojavi, na bilo kom mestu ako je to u interesu građana. Svaka čast

Strahinja

16.11.2023 19:32

Srbija napreduje u svakoj oblasti, pa i u ovoj.Poštovanje za podršku koju Vučić daje vinarima