SINIŠA MALI NA TIKTOKU: Pogledajte kako ministar finansija objašnjava ekonomiju na društvenoj mreži

Autor:

Vesti

15.11.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali postao je novi hit na popularnoj društvenoj mreži TikTok, nakon što je pre nekoliko dana otvorio svoj nalog.

SINIŠA MALI NA TIKTOKU: Pogledajte kako ministar finansija objašnjava ekonomiju na društvenoj mreži

Foto: Printksrin/Tiktok

Siniša Mali

Ubrzo nakon predsednika Aleksandra Vučića, Mali se pridružio TikTok zajednici i svojim prvim objavama privukao pažnju korisnika.

U svojoj prvoj objavi na ovoj društvenoj mreži, Mali je sa šaljivim tonom prokomentarisao svoje prisustvo na TikToku, rekavši: "Još jedan političar na TikToku". Njegova objava je izazvala veliki broj reakcija i komentara, a ministar je odlučio da svoj nalog iskoristi kako bi približio građanima pojmove iz oblasti finansija.

U novoj objavi koju je Siniša Mali danas objavio, pokušao je da na duhovit način prikaže kako sebe vidi dok govori o ekonomiji, dok je istovremeno svestan da drugima to može delovati potpuno drugačije.

 

@mali.sinisa A realnost je nešto sasvim drugo… 😄 #ekonomija #finansije #Srbija ♬ original sound - Mali.Sinisa

 

U opisu snimka stoji: "A realnost je nešto sasvim drugo...". Na taj način, ministar finansija se trudi da na pristupačan način objasni složene ekonomske pojmove i ukaže na razliku između percepcije i stvarnosti.

Osim što je postao popularan na TikToku, Mali je i poznat po svojim naporima u borbi protiv sive ekonomije i unapređenju finansijske situacije u zemlji. Njegove objave na TikToku mogu biti od koristi građanima koji žele da se informišu o aktuelnim dešavanjima u ovoj oblasti, ali i da se na zabavan način upoznaju sa radom Ministarstva finansija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading