VESIĆ POTPISAO UGOVOR NA HAUBI: Srbija ne sme da stane i ne može da čeka! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.11.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić potpisao ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Slijepčević - Badovinci.

VESIĆ POTPISAO UGOVOR NA HAUBI: Srbija ne sme da stane i ne može da čeka! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/Goran.Vesic.zvanicna.stranica

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije potpisao je danas ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Slijepčević - Badovinci.

U Ruskom Krsturu gde su me pronašli saradnici iz ministarstva potpisao sam ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Slijepčević - Badovinci.

- Ova saobraćajnica, dužine 15.3 km, nastavak je brze saobraćajnice od Šapca do Loznice koja se gradi i biće završena do kraja naredne godine. Tako ćemo brzim saobraćajnicama povezati dva granična prelaza između Srbije i BiH - Šepak i Pavlovića most. BiH i Republika Srpska će biti još bolje saobraćajno biti povezane sa Srbijom! Ugovor sam potpisao na haubi autokomobila u Ruskom Krsturu jer Srbija ne sme da stane i ne može da čeka. Azerbejdžanska kompanija Azvirt zajedno sa srpskim partnerima ima zadatak da sada kada je potpisan ugovor odmah počne radove. Zato, SRBIJA NE SME DA STANE! - napisao je Goran Vesić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading