Predsednik Vučić: Opozicija napada moju majku, ali ne mogu da joj naude svojim lažima

Autor:

Vesti

05.11.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom najnovijih napada na njegovu majku od strane pripadnika opozicije, predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je za televiziju Tanjug da je ogorčen zbog toga što se u političke svrhe koristi njegova majka.

Predsednik Vučić: Opozicija napada moju majku, ali ne mogu da joj naude svojim lažima

Foto: printscreen/tanjug live

Kako je istakao, nikada nije čuo ništa loše o njoj, a ona je svoj život posvetila radu i obrazovanju.


"Ja ne smem ni da upotrebim šta su sve hteli da kažu za moju majku. Žena završila ekonomski fakultet sa visokim prosekom, bila na mnogim televizijama, bila u noći bombardovanja urednik, slučajno preživela raketiranje. Nikada nisam čuo ništa loše o njoj. Ali na kraju su morali to da urade", izjavio je predsednik.

On je takođe prokomentarisao i ponašanje lidera opozicije, Dragana Đilasa, koji se pojavio na sednici mesnog odbora.

"Njega ne interesuje javnost, ali to im je danas glavna vest... Sutra je na redu Danilo, ili neko drugi, ili da sam nekog ubio, ranio ili ko zna šta uradio?", rekao je Vučić.


Govoreći o odnosu sa majkom, predsednik je istakao da su on i njegov otac teški ljudi koji retko pokazuju emocije. Ipak, on je naglasio da se mnogo vole i drže zajedno. "Ja ne plačem pred majkom, ja nju pozovem, kažem joj da pita mlađeg jer je to zanima više i kraj razgovora", izjavio je predsednik kroz smeh.

Na kraju, on je dodao da je u njegovoj porodici bitna suština, a ne forma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (54)

Loading
Ana

05.11.2023 18:57

Laži nikome nita dobro nisu donele pa ni opoziciji.

Sara

05.11.2023 19:16

Jadni potezi opozicije, da napadaju Vucicevu majku, jer samo znaju da izmisljaju

Marija

05.11.2023 19:17

Opozicija nije ni do kolena ptedsednikovoj majci,ziva bila i da je uvek ponosna na svog sina koji nasu Srbiju ovoliko cuva!

Maki

05.11.2023 19:28

Opozicija ne bira sredstva u pokusaju da ukaljaju Vucicev obraz pa mu cak i na majku udaraju. Dno dna od strane opozicionara,oni su ljudski otpad bez morala i obraza!