VUČIĆ SUTRA SA BOCAN-HARČENKOM! Sastanak predsednika Srbije i ruskog ambasadora na Andrićevom vencu!

Autor:

Vesti

01.11.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj susret između predsednika Vučića i ambasadora Bocan-Harčenka ima veliki značaj za diplomatske odnose između Srbije i Ruske Federacije.

VUČIĆ SUTRA SA BOCAN-HARČENKOM! Sastanak predsednika Srbije i ruskog ambasadora na Andrićevom vencu!

Foto: FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ nr

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, zakazao je sastanak sa ambasadorom Ruske Federacije, Aleksandrom Bocan-Harčenkom, koji će se održati u četvrtak, 2. novembra 2023. godine, u 10.00 časova. Sastanak će se održati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, koja se nalazi na adresi ul. Andrićev venac 1.

Ovaj susret između predsednika Vučića i ambasadora Bocan-Harčenka ima veliki značaj za diplomatske odnose između Srbije i Ruske Federacije. Tokom sastanka, očekuje se da će se razgovarati o različitim pitanjima od međunarodnog i bilateralnog značaja, uključujući političke, ekonomske i kulturne aspekte saradnje između ove dve zemlje.

Ovaj susret može doprineti daljem jačanju odnosa između Srbije i Ruske Federacije te razmeni mišljenja o aktuelnim globalnim temama. S obzirom na ulogu Ruske Federacije u međunarodnim odnosima, sastanak predstavlja važan korak u unapređenju saradnje između dve zemlje.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (84)

Loading
Nikola

01.11.2023 13:37

Srbija neće nikad uvesti sankcije Rusiji bez obzira na pritiske koji dolaze sa svih strana.

petra

01.11.2023 13:41

Borba i trud za Srbiju se nastavljaju,Vucic nastavlja seriju vaznih sastanaka i verujemo da ce i ovaj biti podjednako uspesan!

Milenko

01.11.2023 13:52

Rusija je naš siguran partner i prijatelj.

Srdjan

01.11.2023 14:00

Svuda je tu na svakom mestu podrška za našeg predsednika