PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIVA DETALJE O NAPRETKU U PREGOVORIMA O ENERGETICI! Saznajte sve o sutrašnjem sastanku Elektrosevera u Skoplju i šta to znači za Srbiju!

Autor:

Vesti

26.10.2023

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Briselu su održani razgovori između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predstavnika Prištine, a tema koja je dominirala je energetika.

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIVA DETALJE O NAPRETKU U PREGOVORIMA O ENERGETICI! Saznajte sve o sutrašnjem sastanku Elektrosevera u Skoplju i šta to znači za Srbiju!

Foto: tanjug

 Vučić je izneo šokantne detalje o nepravednim uslovima sa kojima se Srbija suočava i otkrio da smo blizu postizanja dogovora, ali i da Priština svesno sabotira naše interese.

Vučić je naglasio da je za Srbiju od velikog značaja finansiranje različitih aktivnosti, kao što su školstvo i zdravstvo, što je deo principa potpisanih 2015. godine. Međutim, on je istakao da postoji veliki broj ometanja od strane Prištine po tim pitanjima, što dovodi do ozbiljnih posledica po srpski narod.

Srbija se trudi da se ponaša odgovorno i da ostvari dogovor sa Prištinom, ali Vučić ističe da je situacija mnogo složenija nego što se čini. Iza kulisa se dešavaju stvari koje Priština uporno krije od srpskog naroda.

Sutra je zakazan sastanak Elektrosevera u Skoplju, gde će biti razmatrana pitanja energetike. Vučić je izrazio nadu da će se postići dogovor, ali istovremeno je upozorio na opstrukcije Prištine koje mogu ugroziti naše interese.

Ovi razgovori u Briselu su samo još jedan korak ka postizanju konačnog rešenja, ali Vučić upozorava da ne smemo biti naivni i da se moramo boriti za naše interese. Ne smemo dozvoliti da nas Priština manipuliše i sabotira naš napredak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (79)

Loading
Tanja

26.10.2023 21:09

Predsednik Vučić i Srbija maksimalno se trude da finansiraju različite aktivnosti po dogovoru iz 2015 godine za Srbe na Kosovu i Metohiji ali Kurti sve to sprečava jer hoće da protera sve Srbe sa Kosova i Metohije.

Draga

26.10.2023 21:31

Srbija ce uprkos brojnim pritiscima nastaviti da se bori za svoje interese i interese svog naroda.

Мiraš

26.10.2023 21:34

На све што је Србија спремна да финансира на КиМ ,Приштина покушава да саботира ,доћиће и томе крај све је очигледније неће моћи још дуго Курти да ради шта о како му је воља.

Mitarpavlovic

26.10.2023 21:40

Priština po svakom pitanju ometa Srbiju da pomogne našem narodu na KiM.