EKSKLUZIVNO! ŠVAJNI SREĆAN ZBOG POBEDE PARTIZANA! Evo šta je REKAO o trijumfu Obradovićevog tima! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.10.2023

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski zet pratio utakmicu u Štark areni.

EKSKLUZIVNO! ŠVAJNI SREĆAN ZBOG POBEDE PARTIZANA! Evo šta je REKAO o trijumfu Obradovićevog tima! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Već smo pisali da je Bastijan Švajnštajger bio u grupi poznatih ličnosti, koje su iz Arene direktno pratili okršaj petog kola Evrolige između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet.

Izabranici Željka Obradovića ostvarili su trijumf i prekinuli seriju od tri uzastopna poraza u Evroligi, a četiri u svim takmičenjima, što je posebno obradovalo supruga Ane Ivanović. 

Specijalno za naš portal, nekadašnji as minhenskog Bajerna i fudbalske reprezentacije Nemačke je posle prvog ovosezonskog večitog derbija izneo impresije:

- Veoma dobra utakmica, veoma dobra atmosfera. I na kraju, Partizan je pobedio. Srećan sam zbog pobede, bilo je iscrpljujuće - rekao je Bastijan Švajnštajger za "Republiku".

Partizan u šestom kolu gostuje u Vitoriji, ekipi Baskonije, dok će Crvena zvezda Meridianbet ugostiti Bajern iz Minhena. Možda i na tom meču u Štark areni vidimo "srpskog zeta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading