Đurđev: Narodni pokret za državu biće prepreka za bilo kakav pokušaj prekrajanja izborne volje građana!

Autor:

Vesti

25.10.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska liga pozdravlja izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će uskoro biti formiran Narodni pokret za državu i apeluje da to bude u što kraćem roku.

Đurđev: Narodni pokret za državu biće prepreka za bilo kakav pokušaj prekrajanja izborne volje građana!

Foto: Srpska liga

Predsednik Srpske Lige, Aleksandar Đurđev, s radošću je pozdravio najavu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, o uskoro formiranom Narodnom Pokretu za Državu. Đurđev je istakao važnost što bržeg osnivanja ovog pokreta, naglasivši da je Srbiji neophodan široki savez patriotskih partija kako bi se očuvala izborna volja građana i suprotstavila očigledna pokušaja prekrajanja iste od strane "lažne opozicije" s podrškom pojedinih inostranih ambasada, stranih službi i nevladinih organizacija.

- Srpska liga pozdravlja izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će uskoro biti formiran Narodni pokret za državu i apeluje da to bude u što kraćem roku, jer je Srbiji danas nužan široki savez patriotskih partija kako bi se sprečio očigledan pokušaj prekrajanja izborne volje od strane lažne opozicije, a uz podršku pojedinih inostranih ambasada, stranih službi i nevladinih organizacija" - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev. On je istakao da njegova partija nikada neće tražiti pet minuta pažnje od bilo koje ambasade, te da će uvek biti opredeljena za svoj narod i svoju državu. Jasan je cilj pojedinih zapadnih centara moći - rušenje Vučića svim sredstvima koja su im na raspolaganju, jer nikada neće priznati tzv. Kosovo i nikada neće uvesti sankcije prijateljskoj i bratskoj Rusiji - navodi.

- To su vrednosti koje Srpskoj ligi i njenim biračima mnogo znače i spremni smo da damo podršku njihovom očuvanju, baš kao i da nastavimo da radimo na jačanju nacionalne ekonomije i podizanju standarda građana" - precizirao je Đurđev. Predsednik Srpske lige smatra da je Vučićev nedavni boravak u Kini bio izuzetno plodonosan i da, pored potpisanog sporazuma o slobodnoj trgovini, od Kine možemo očekivati i političku podršku. To je svojim obraćanjem nakon sastanka sa predsednikom Vučićem nedvosmisleno potvrdio kineski predsednik Si Đinping. Važan je bio i kratak razgovor koji je naš predsednik obavio sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, jer je on potvrda da Srbija i Rusija ostaju na istoj strani istorije, ali i potvrda da imamo na svojoj strani dve od tri globalne sile, a uveren sam da ćemo nakon američkih izbora sledeće godine imati i ovu treću - zaključio je Đurđev.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading