MMF SAMO REČI HVALE ZA SRBIJU! Ministar Siniša Mali kroji svetlu ekonomsku budućnost!

Autor:

Vesti

23.10.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Srbije, Siniša Mali, izrazio je zahvalnost MMF-u na podršci i partnerstvu u ostvarivanju ekonomske stabilnosti i rasta u Srbiji.

MMF SAMO REČI HVALE ZA SRBIJU! Ministar Siniša Mali kroji svetlu ekonomsku budućnost!

Foto: tanjug/ap

Šef delegacije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), Donal Mekgetigan, izrazio je zadovoljstvo napretkom Srbije u ispunjavanju dogovorenih ciljeva i obaveza u okviru aktuelnog aranžmana. Ovo saopštenje usledilo je nakon sastanka sa ministrom finansija Srbije, Sinišom Malim.

Mekgetigan je naglasio da su svi strukturni ciljevi koji su do sada bili postavljeni u okviru programa MMF-a ispunjeni, što jasno ukazuje na Srbiju kao zemlju na pravom putu ka ostvarivanju svih dogovorenih ciljeva. Pohvalio je napore Vlade Srbije i njenog ekonomskog tima u postizanju ovih pozitivnih rezultata.

Ministar finansija Srbije, Siniša Mali, izrazio je zahvalnost MMF-u na podršci i partnerstvu u ostvarivanju ekonomske stabilnosti i rasta u Srbiji. On je istakao da će Vlada nastaviti da radi na sprovođenju ekonomske reforme i unapređenju poslovnog okruženja kako bi se osiguralo dalje napredovanje zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading