HOĆE IZBORE, ALI DA MALO SAČEKAMO! Opozicija ne zna ni sama šta želi, svi glasali za duplo vreme rasprave!

Autor:

Vesti

23.10.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za duplo vreme rasprave glasali svi njihovi klubovi, lično Marinika Tepić, Miroslav Aleksić, Zoran Lutovac, Milica Đurđević Stamenkovski, Radomir Lazović, Boško Obradović, Aleksandar Jovanović Ćuta.

HOĆE IZBORE, ALI DA MALO SAČEKAMO! Opozicija ne zna ni sama šta želi, svi glasali za duplo vreme rasprave!

Foto: RTS printscreen

Opozicija u Srbiji izgleda ne zna šta želi, jer umesto da budu srećni što će sednica biti završena do 2.11, kako bi izbori budu raspisani za decembar što su sami tražili, oni su u Skupštini tražili da se podeli rasprava u 2-3 rasprave, pa da se duplira vreme!

Za duplo vreme rasprave glasali svi njihovi klubovi, lično Marinika Tepić, Miroslav Aleksić, Zoran Lutovac, Milica Đurđević Stamenkovski, Radomir Lazović, Boško Obradović, Aleksandar Jovanović Ćuta.

Glasali su gotovo svi, osim Nebojše Zelenovića, jer je opet otišao sa sednice još pre završetka glasanja.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izbori biti održani 17. decembra i da će biti presudni za narod, jer će na njima izabrati da li žele da žive u bogatijoj zemlji ili da se vrate u prošlost.

Prema zakonu moraju se ispoštovati rokovi, pa da bismo na izbore izašli tog 17. decembra, oni moraju biti raspisani do 2. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (36)

Loading
Aleks

23.10.2023 11:59

Opozicija je smesna. Pravi cirkus.

Neda

23.10.2023 12:02

Opozicija nece ni kako ona hoce,ali zato kako im stranci narede da ruse Srbiju tako moraju! Bestidnici!

Petar

23.10.2023 12:06

Žuta opozicija pokazuje nedoslednost i nedostatak jasne strategije, tražeći duplo vreme rasprave umesto podrške brzim izborima koje su sami tražili.

Velimir

23.10.2023 12:07

Misle ra mogu da nas pobede svojim lažima