BOLI IH ISTINA! Opoziciji smeta pesma koja je ogolila njihove laži: Svaki dan iznose neistine o drugima, a boli ih istina o sebi

Autor:

Vesti

21.10.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Numera je i te kako ogolila opoziciju i otkrila pravu nameru i želju - da pokradu građane ove zemlje i rade za tuđe interese.

BOLI IH ISTINA! Opoziciji smeta pesma koja je ogolila njihove laži: Svaki dan iznose neistine o drugima, a boli ih istina o sebi

Foto: ST/Nemanja Pančić

"Stari dripci i lopine podižu se iz prašine, traže šansu da dopune džepine...", tako počinje pesma kojom se ismeva deo opozicije pod kontrolom Dragana Đilasa, a koja je izazvala haos na mrežama jer je narod očigledno prepoznao istinu!

Naime, numera je i te kako ogolila opoziciju i otkrila pravu nameru i želju - da pokradu građane ove zemlje i rade za tuđe interese. Ovo je samo podsetnik na mračno vreme dok je opozicija bila u svojim željenim foteljama jesu masno lagali i jesu krali, kao što kaže pesma.

Ipak, čini se da liderima opozicionih stranaka nimalo nije prijalo da čuju istinu, jer je i sami retko govore. 

Tajkunski mediji osudili su autora pesme i, naravno, ponovo optužili predsednika Aleksandra Vučića i vladajuću partiju da su pesmu pustili u etar. Ujedinjenje opozicionih stranaka pod parolom "Srbija protiv nasilja" dokazalo je da su protesti čisto politički i da je jedini cilj istih da se vrate na vlast.

Stihovi "ne čuju se kad je tvrdo, al pokreću svoje krdo, u nesreći da potraže spas" jasno ukazuju na činjenicu da je plaćenička opozicija iskoristila majske tragedije da bi se dokopala vlasti nasilnim putem, a sve pod parolom da se protiv istog bore.

Ipak, vreme je pokazalo da protesti protiv nasilja nemaju nikakve veze sa empatijom prema majskim tragedijama u "Ribnikaru" i Mladenovcu, već da je želja za foteljom snažnija od svega.

Novac i strani interesi

Oprečni stavovi i politička opredeljenja više im nisu važni - cilj je da se ruši sistem i da se Srbija ponovo gurne u mrak. Smeta im predsednik koji je od Srbije napravio politički nezavisnu državu koja odbija da se odrekne nacionalnih interesa. Njima to nije bitno, dokle god mogu da pune svoje džepove, jer rade za strane interese.

Samo slaba Srbija, kakva je bila za vreme "žutih" predala bi Kosovo i Metohiju,uvela sankcije Rusiji i odrekla se Republike Srpske. Nije više važno da li je neko desničar ili levičar, ne postoji program i plan, već isključivo želja da se ponovo uzima, krade i bogati!

Pokazalo se da protesti protiv nasilja nemaju nikakve veze sa empatijom prema majskim tragedijama u "Ribnikaru" i Mladenovcu, već da je želja za foteljom snažnija od svega. Ljudi su prozreli o čemu se radi, a oni nastavljaju da šetaju i govore o nasilju, iako isto čine svake subote blokirajući puteve i mostove.

Ovom naizgled šaljivom pesmom rečena je jedna velika istina i zbog toga ih tako i boli, ali u srpskom narodu ne vlada amnezija. Naprotiv, nije se zaboravio njihov komforan život, stanovi i skupa kola sa jedne strane i bankrot države sa druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (15)

Loading
Teona

21.10.2023 15:47

Sad ce opoziciju sve da boli i sve da im smeta posto se blize izbori za koje znaju da nece dobiti

Ena

21.10.2023 16:07

Opozicija je spremna na sve, pa čak i da radi protiv interesa Srbije, samo da bi došli na vlast.

Miša

21.10.2023 16:19

Pesma oslikava tamnu stranu opozicije.

Ana

21.10.2023 16:23

Opoziciju boli svoja istina!