JOVANOV: ''Srbija protiv nasilja'' nikada nije bio GRAĐANSKI protest, nego pokret predstavnika bivšeg režima, na narodu je da odluči!

Autor:

Vesti

18.10.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenko Jovanov je podsetio još jednom na lažne proteste i na to ko se, zapravo, krije iza svega toga.

JOVANOV: ''Srbija protiv nasilja'' nikada nije bio GRAĐANSKI protest, nego pokret predstavnika bivšeg režima, na narodu je da odluči!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Građani Srbije su danas još jednom imali priliku da se uvere da okupljanja u organizaciji opozicionih političkih stranaka pod nazivom "Srbija protiv nasilja", nikada i nisu bili građanski protest, nego pokret Đilasa, Miroslava Aleksića, Ćute i ostalih predstavnika bivšeg režima.

Oni ni danas nisu udostojili građane nijedne političke poruke, nijednog predloga, ili stava. Ni danas ni reč nisu rekli o Srbima sa Kosova i Metohije, ni glas nisu rekli o tome da je Kurtijev policajac koji je pucao na srpsku decu pušten da se brani sa slobode. Njih to, najkraće rečeno, ne zanima.

Umesto bilo kakve politike, umesto nekakve ideje od koje bi korist imali građani Srbije, umesto da bar verbalno stanu u odbranu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, oni su se bavili odbranom medijske imperije Dragana Đilasa i Šolaka i ogovaranjem predsednika Vučića. Prema tome, sada baš svakome može da bude nedvosmisleno jasno da je svaki glas za ovu galeriju likova, glas koji će da završi u Đilasovoj kasi. I metaforički i bukvalno.

I zato je na narodu da odluči.

Sa jedne strane je povratak u prošlost, u vreme katančenja fabrika, otkaza, pljačke naroda i države, a bogaćenja tajkuna i slugeranjske, poslušničke politike na štetu srpskih državnih interesa, što bi bila direktna posledica vraćanja na vlast Đilasa, Aleksića i ostalih primeraka bivšeg režima.

Sa druge je politika predsednika Vučića koja podrazumeva svakodnevnu, upornu borbu za napredak Srbije, za svaki novi kilometar puta, za izgradnju novih bolnica ili škola, i politika samostalne i nezavisne Srbije, koja se rukovodi svojim, a ne interesima stranaca - poručio je Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (40)

Loading
Nebojša

18.10.2023 15:55

Đilas je iskoristio tragediju koju niko nije mogao da predvidi, za svoju političku promociju i reklamu, dno dna.

Natasa

18.10.2023 16:04

Protestima se ne dolazi do vlasti niti se njima zadobija poverenje gradjana

Natasa

18.10.2023 16:06

Protesti nisu macin da se zadobije poverenje i podrska gradjana kao sto ocekuje opozicija

Natasa

18.10.2023 16:08

Protesti nisu nacin da se dodje do vlasti koju opozicija toliko zeli