"UVEK KORISTIMO PRILIKU DA RAZMENIMO MIŠLJENJA": Vučić sa prijateljima pre početka večere koju organizuje Si (FOTO)

Autor:

Vesti

17.10.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je podelio fotografiju na svom Instargram profilu.

"UVEK KORISTIMO PRILIKU DA RAZMENIMO MIŠLJENJA": Vučić sa prijateljima pre početka večere koju organizuje Si (FOTO)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Instagram nalogu fotografije koje su zabeležene pred svečanu večeru koju priređuje predsednik NR Kine Si Đinping sa suprugom, povodom Trećeg foruma za međunarodnu saradnju Pojas i put.

- Bez obzira na deo sveta u kojem se sretnemo, uvek iskoristimo priliku da razmenimo mišljenja o aktuelnim pitanjima i novim potencijalima za saradnju.Sa prijateljima @orbanviktor @antonioguterres @jokowi, predsednikom @tokayev_online i predsednikom Kenije Vilijamom Rutom razgovarao sam o značaju inicijative kakva je Pojas i put i mestu i ulozi država članica UN u današnjem svetu - napisano je u opisu fotografija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Milica

17.10.2023 14:47

Veoma važna prilika da se razmeni mišljenje sa liderima drugih zemalja.

Neca

17.10.2023 14:50

Svaka čast na zalaganju i posvećanosti, samo ozbiljnom i odgovornom politikom možemo da očuvamo položaj Srbije i obezbedimo bolji životni standard za građane. Podrška Vladi RS i Predsedniku Vučiću.

sanja

17.10.2023 15:06

Svaki neformalan razgovor sa razmenom misljenja i iskustava je itekako znacajan.

nikola

17.10.2023 15:08

Razmena misljenja moze biti veoma dobar pocetak nekih vecih ideja i delovanja, zbog toga je dobro razgovarati o raznim temama cak i ako nisu unapred organizovani sastanci.