ZABRINJAVAJUĆE! Dejan Bulatović poručio: Ogoljena mržnja opozicije prema Aleksandru Vučiću prerasla u potpuno ludilo!

Autor:

Vesti

11.10.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mržnja koju bivši režim pokazuje prema Aleksandru Vučiću dostigla je zabrinjavajući nivo.

ZABRINJAVAJUĆE! Dejan Bulatović poručio: Ogoljena mržnja opozicije prema Aleksandru Vučiću prerasla u potpuno ludilo!

Foto: TV Pink

Dejan Bulatović, samostalni poslanik u Narodnoj skupštini, ocenio je novu akciju opozicije, zvanu ,,Pismo", kao zabrinjavajuću i šizofrenu.

- Prvi put u istoriji svedoci smo šizofrene situacije u kojoj opozicija zahteva od Evrope uvođenje sankcija sopstvenom predsedniku. Mržnja koju bivši režim pokazuje prema Aleksandru Vučiću dostigla je zabrinjavajući nivo i pokazuje se da su Lutovac, Zelenović, Lazović, Marinika i ostali opozicioni prvoborci spremni na sve kako bi utolili sopstvenu glad za vlašću, pa zbog toga traže podršku iz inostranstva, pošto je u sopstvenoj zemlji od svog naroda nikada više neće dobiti -  poručio je samostalni poslanik Dejan Bulatović.  

Kako ističe, opozicija u Srbiji je toliko zaslepnjena, da ne bira sredstva kojima pokušavaju da dođu do cilja.

Malo im je što otvoreno iz Beograda snažno podržavaju teror koji Aljbin Kurti sprovodi nad srpskim življem na Kosovu i Metohiji, već su toliko zaslepljeni mržnjom da više ne biraju sredstva kojima će pokušati da odvoje Srbiju od Aleksandra Vučića, kad već nisu uspeli da Aleksandra Vučića odvoje od Srbije. Lažni evropejci, lažne patriote, lažni građanisti, lažni ekolozi, sve je kod njih lažno, jedino je prava mržnja prema predsedniku i prema svojoj zemlji - naglasio je Bulatović i dodao:

  - Pošto ih mnogo boli činjenica da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić legitimno izabrani predsednik koji je na poslednjim izborima u prvom krugu osvojio preko 2 miliona glasova, traže saveznike među onima koji ne žele da vide jaku Srbiju u Evropi. Iskoristiću priliku da poručim svim tim mrziteljima koji sebe lažno nazivaju opozicijom da nemaju nikakve šanse protiv Aleksandra Vučića, jer iza njega stoji njegov narod, koji mu daje apsolutni legitimitet o kome Marinika, Ćuta, Zelenović, Srđan Milivojević i ostali mogu samo da sanjaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (10)

Loading
Miloš

11.10.2023 13:38

Nemaju šta da punude sem mržnje i brojnih napada i uvreda

Ljubicica

11.10.2023 13:40

Oni se nadaju da će lažima o Vučiću privući glasače a samo ih teraju od sebe

Petar

11.10.2023 13:41

Opozicija nudi samo mržnju, to nam nije potrebno.

Ljubicica

11.10.2023 13:42

Blamovima opozicije nikad kraja, stvarno su smešni i jadni